Station 19

8.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Eerste twee seizoenen Station 19 binnenkort op Videoland

De eerste twee seizoenen van de Grey's Anatomy spin-off verschijnen begin augustus op Videoland.

Stacy McKee (Grey's Anatomy) bedacht station 19 en schreef daarnaast jaren lang mee aan Grey's Anatomy. De serie ging in 2018 in première en bestaat ondertussen uit drie seizoen. Er is ook al een vierde seizoen van de serie aangekondigd. De eerste twee seizoenen zijn vanaf 3 augustus te bekijken bij Videoland.

Het derde seizoen van Station 19 werd sinds 2 juni uitgezonden op Net 5. Station 19 is een spin-off van de langlopende populaire serie Grey's Anatomy en volgt de belevenissen van de mannen en vrouwen uit een brandweerkazerne in Seattle.

Vorige aflevering
Forever and Ever, Amen
Forever and Ever, Amen
04x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00