Station 19

8.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

Stuck

Het team moet een brand in een appartementencomplex zien te blussen. Hier gaat het mis voor kapitein Pruitt en zijn leven komt in gevaar. Andy Herrera zal zijn taken moeten overnemen.
Gastrollen:
Ellen Pompeo(Dr. Meredith Grey)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
22 Maart 2018, 00:00
Reacties (4)
avatar_anonymous
23 dec 2019 17:41 -
Waarop kan je deze ook echt terugkijken!,,,,
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_anonymous
23 dec 2019 18:31
Net5 heeft de rechten in Nederland.
Reageer
avatar_anonymous
25 apr 2020 00:41 -
wat moet ik doen om de serie te kunnen kijken
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
25 apr 2020 08:00
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer
Station 19