Star Wars: The Clone Wars

8,0 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Star Wars: The Clone Wars binnenkort bij Disney+

In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.

En dat nieuwe leven houdt in dat er een zevende en laatste seizoen van de animatieserie aankomt. Star Wars: The Clone Wars speelt zich af tussen Star Wars: Episode II: Attack of the Clones en Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith. Jedi-ridders Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi gaan verder met hun avontuur in het universum tijdens ‘De Kloonoorlogen’ en nemen het op tegen Graaf Dooku, Generaal Grievous en Asajj Ventress.


Disney Channel in de Verenigde Staten start op 17 februari met het zevende seizoen. Dat bestaat uit twaalf afleveringen. De streamingdienst Disney+ gaat hier op 21 februari van start met de serie. Disney+ heeft zojuist ook de trailer gelanceerd, die hieronder te zien is.

Vorige aflevering
The Bad Batch
07x01
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Vandaag, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
Vandaag, 13:00
NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 12:00
Het streamingplatform Disney+ werkte tot voor kort aan een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon. Dat werd in juni 2019 bekend.
Vandaag, 11:00
3
Private Practice is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie liep van 2007 tot 2013 en in totaal verschenen er 111 afleveringen.
Vandaag, 10:00