Star Wars: The Clone Wars

8,0 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Star Wars: The Clone Wars binnenkort bij Disney+

In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.

En dat nieuwe leven houdt in dat er een zevende en laatste seizoen van de animatieserie aankomt. Star Wars: The Clone Wars speelt zich af tussen Star Wars: Episode II: Attack of the Clones en Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith. Jedi-ridders Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi gaan verder met hun avontuur in het universum tijdens ‘De Kloonoorlogen’ en nemen het op tegen Graaf Dooku, Generaal Grievous en Asajj Ventress.


Disney Channel in de Verenigde Staten start op 17 februari met het zevende seizoen. Dat bestaat uit twaalf afleveringen. De streamingdienst Disney+ gaat hier op 21 februari van start met de serie. Disney+ heeft zojuist ook de trailer gelanceerd, die hieronder te zien is.

Vorige aflevering
Victory and Death (4)
Victory and Death (4)
07x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00