Star Wars: The Clone Wars

8,0 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Star Wars: The Clone Wars binnenkort bij Disney+

In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.

En dat nieuwe leven houdt in dat er een zevende en laatste seizoen van de animatieserie aankomt. Star Wars: The Clone Wars speelt zich af tussen Star Wars: Episode II: Attack of the Clones en Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith. Jedi-ridders Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi gaan verder met hun avontuur in het universum tijdens ‘De Kloonoorlogen’ en nemen het op tegen Graaf Dooku, Generaal Grievous en Asajj Ventress.


Disney Channel in de Verenigde Staten start op 17 februari met het zevende seizoen. Dat bestaat uit twaalf afleveringen. De streamingdienst Disney+ gaat hier op 21 februari van start met de serie. Disney+ heeft zojuist ook de trailer gelanceerd, die hieronder te zien is.

Vorige aflevering
The Bad Batch
07x01
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00