Star Trek: Enterprise

8,0 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
8,0 / 10
4seizoenen/98afleveringen/2001 - 2005 
NetwerkUPN
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20012005 (Beëindigd)
Netwerk:UPN
Star Trek: Enterprise is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender UPN. De serie ging in première op 26 september 2001.

Voor het eerst in de geschiedenis begint de mensheid aan het verkennen van het heelal. Men is eindelijk in staat ver te reizen dankzij de ontwikkeling van het eerste schip dat sneller kan dan warp 5. Een crew onder leiding van kapitein Jonathan Archer verlaat de Aarde voor een verkenningsmissie.
Op hun reis komt de crew geregeld situaties tegen die voor Star Trek fans bekend zijn, maar voor de crew nieuw aangezien deze serie zich afspeelt voor de andere series. Ook veel regels die bekend zijn in eerdere Star Trek series zijn nog onbekend in deze serie. Star Trek Enterprise toont de oorsprong van enkele van deze regels en andere concepten die als “standaard” gezien werden in vorige Star Trek series. In de seizoenen is te zien hoe onder andere de transporter voor het eerst in gebruik wordt genomen.
De Vulcans staan altijd paraat hulp te bieden aan de crew, maar ze zijn van mening dat de mensheid er nog niet klaar voor is om het universum te gaan verkennen en contact te leggen met andere rassen. Dit zorgde voor gespannen situaties in de eerste afleveringen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Star Trek: Enterprise.
Star Trek: Enterprise