Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
Peter Rotthier geeft "Star - Seizoen 2" een 9.
Geschreven door Peter Rotthier op 13 juli 2018.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Star - Seizoen 2

Kort geleden vernamen we dat we binnenkort mogen uitkijken naar een derde seizoen van Star, de reeks rond drie jonge zangeressen die het willen maken in de muziekwereld. Meer dan terecht want deze reeks heeft alles wat een goede dramaserie nodig heeft en de makers hebben geen schrik om gevoelige thema’s als rassenhaat, incest, drugs, moord en andere niet al te propere zaken aan bod te laten komen.

Star
© FOX


Star, Simone en Alexandra moeten ook in dit tweede seizoen alle registers opentrekken om muzikaal aan bod te komen. De dames staan te popelen om op tour te gaan maar dat gaat niet van een leien dakje. Een machtsspelletje tussen een vader en een dochter zorgt er voor dat de beloofde tour er misschien niet komt. Het drietal moet zich keer op keer opnieuw bewijzen om dat plaatsje in die tour te veroveren. Elk van de dames heeft haar eigen redenen om dat plaatsje te willen verzilveren, wat er voor zorgt dat ze geregeld met elkaar in de clinch gaan en het voortbestaan van het trio geregeld aan een zijden draad hangt.

Tussendoor worden we getrakteerd op de vader van Star en Simone die opnieuw contact zoekt met zijn dochters. Carlotta probeert als manager van het drietal hen vooruit te helpen om de nodige stappen te kunnen zetten in het door corruptie en vriendjespolitiek geteisterde muzieklandschap. En als dat allemaal nog niet genoeg is, duikt ook de dood gewaande ex-manager van de meisjes opnieuw op.

Heel wat stof om het achttien afleveringen durende tweede seizoen op te vullen. Niets is minder waar! De gebeurtenissen volgen elkaar in sneltreinvaart op, de makers weten dat echter zo te doen dat je als kijker elke verhaallijn netjes kunt volgen.

Muziek is een rode draad in deze dramaserie, ook al wordt het muzikale aspect in dit tweede seizoen eerder een leidraad waaraan de gebeurtenissen rond de drie zangeressen en hun entourage wordt opgehangen. Die muziek blijft belangrijk, het is het gegeven dat alle personages verbindt, maar is niet meer datgene waar deze serie rondom is opgebouwd.

Het tweede seizoen eindigt alvast met een paar sterke cliffhangers waarmee zonder probleem een minstens even sterk derde seizoen kan worden opgebouwd. Om je duimen en vingers bij af te likken.
Volg Star
Vorige aflevering
When the Levee Breaks
When the Levee Breaks
03x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Star