Star Wars Resistance

7.1 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
2seizoenen/40afleveringen/2018 - heden
NetwerkDisney Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2018 - heden
Genres:Animatie
Star Wars Resistance is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 7 oktober 2018.

Kazuda Xiono, en jonge pilot bij de Resistance, krijgt een top secret missie om de First Order te onderzoeken, een groeiende bedreiging in de galaxy.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 19

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Star Wars Resistance.

Nieuws (8)

Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019
De Saturn Awards worden jaarlijks uitgereikt en belonen daarmee de beste sciencefiction-, fantasy- en horrorseries, films, theater en home media-uitgaves. MijnSerie concentreert zich, zoals altijd, op de series.
15 sep 2019
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
19 aug 2019