Star Trek: Strange New Worlds

-
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Strange New Worlds. 'Terug naar vroeger'

Er is een nieuwe Star Trek- serie opkomst, en die gaat oude tijden doen herleven.

De nieuwste Star Trek spin-off gaat over Pike en Spock en zal zich gaan afspelen tien jaar voordat Kirk zijn plaats gaat innemen op de kapiteinsstoel van de USS Enterprise NCC-1706. De verhalen zullen meer gaan worden zoals die al waren in de originele serie. Er zullen dus meer losstaande verhalen komen met genoeg ruimte voor karakteropbouw.

Star Trek: Strange New Worlds van CBS All Access, zal bij ons op Netflix te bekijken zijn, volgt Pike (Anson Mount, foto), Spock (Ethan Peck) en Number One (Rebecca Romijn) op verkenningsmissies. Akiva Goldsman schrijft het script voor de première, gebaseerd op een idee van hem, Alex Kurtzman en Jenny Lumet.De kritiek was af en toe fel op de nieuwe Star Trek-series Start Trek: Discover en Star Trek: Picard. De verhaallijn zou te donker en te negatief zijn. De fans misten de positiviteit en de luchtige manier van vertellen die in de oudere series altijd aanwezig waren. Star Trek: Strange New Worlds gaat optimistischer en meer episodisch worden volgens uitvoerend producent Akiva Goldsman: "We gaan proberen terug te kijken naar enkele klassieke ‘Trek’ waarden, om optimistisch te zijn en meer episodisch te zijn. Vanzelfsprekend zullen we profiteren van het seriële karakter van karakter- en verhaalopbouw. Maar ik denk dat onze plots meer gesloten zullen zijn dan je hebt gezien in Discovery of Picard. Ik stel me voor dat het dichter bij de originele serie komt dan zelfs Deep Space 9. We kunnen echt gesloten verhalen vertellen. We zullen ons gaan begeven in meer gesloten afleveringen."


Kirk en Spock
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_BlackBiker
18 mei 2020 12:47 -
Leuk nieuws! Ben benieuwd.
Reageer
avatar_KnoorWagen
18 mei 2020 21:31 -
Mooi zo. Ik ben nu halverwege Enterprise. Kunnen we nog even vooruit. 😁
Reageer
avatar_eagleye
19 mei 2020 03:07 -
Ik kijk er ook naar uit maar het zal nog wel even duren verwacht ik. Ik las ergens dat de productie nog moet beginnen.
Reageer
avatar_H3nDri3
19 mei 2020 08:14 -
Ben niet de grootste Trekkie, maar kijk hier wel naar uit. Vond de laatste 2 series ook te duister. Hoop dat dit wat luchtiger wordt zoals de oudere series.
Reageer
avatar_Ezio
19 mei 2020 20:43 -
Kijk er ook naar uit. Op zich vind ik Picard ook niet verkeerd
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2