Star Trek: Strange New Worlds

-
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Strange New Worlds. 'Terug naar vroeger'

Er is een nieuwe Star Trek- serie opkomst, en die gaat oude tijden doen herleven.

De nieuwste Star Trek spin-off gaat over Pike en Spock en zal zich gaan afspelen tien jaar voordat Kirk zijn plaats gaat innemen op de kapiteinsstoel van de USS Enterprise NCC-1706. De verhalen zullen meer gaan worden zoals die al waren in de originele serie. Er zullen dus meer losstaande verhalen komen met genoeg ruimte voor karakteropbouw.

Star Trek: Strange New Worlds van CBS All Access, zal bij ons op Netflix te bekijken zijn, volgt Pike (Anson Mount, foto), Spock (Ethan Peck) en Number One (Rebecca Romijn) op verkenningsmissies. Akiva Goldsman schrijft het script voor de première, gebaseerd op een idee van hem, Alex Kurtzman en Jenny Lumet.De kritiek was af en toe fel op de nieuwe Star Trek-series Start Trek: Discover en Star Trek: Picard. De verhaallijn zou te donker en te negatief zijn. De fans misten de positiviteit en de luchtige manier van vertellen die in de oudere series altijd aanwezig waren. Star Trek: Strange New Worlds gaat optimistischer en meer episodisch worden volgens uitvoerend producent Akiva Goldsman: "We gaan proberen terug te kijken naar enkele klassieke ‘Trek’ waarden, om optimistisch te zijn en meer episodisch te zijn. Vanzelfsprekend zullen we profiteren van het seriële karakter van karakter- en verhaalopbouw. Maar ik denk dat onze plots meer gesloten zullen zijn dan je hebt gezien in Discovery of Picard. Ik stel me voor dat het dichter bij de originele serie komt dan zelfs Deep Space 9. We kunnen echt gesloten verhalen vertellen. We zullen ons gaan begeven in meer gesloten afleveringen."


Kirk en Spock
Vorige aflevering
Star Trek Day 2020 | Strange New Worlds Panel
Star Trek Day 2020 | Strange New Worlds Panel
00x01
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_BlackBiker
18 mei 2020 12:47 -
Leuk nieuws! Ben benieuwd.
Reageer
avatar_KnoorWagen
18 mei 2020 21:31 -
Mooi zo. Ik ben nu halverwege Enterprise. Kunnen we nog even vooruit. 😁
Reageer
avatar_eagleye
19 mei 2020 03:07 -
Ik kijk er ook naar uit maar het zal nog wel even duren verwacht ik. Ik las ergens dat de productie nog moet beginnen.
Reageer
avatar_anonymous
19 mei 2020 08:14 -
Ben niet de grootste Trekkie, maar kijk hier wel naar uit. Vond de laatste 2 series ook te duister. Hoop dat dit wat luchtiger wordt zoals de oudere series.
Reageer
avatar_Ezio
19 mei 2020 20:43 -
Kijk er ook naar uit. Op zich vind ik Picard ook niet verkeerd
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Vandaag, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Vandaag, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6