Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Paramount+ teast aankomende musical aflevering van Star Trek: Strange New Worlds

Tijdens een panel op de San Diego Comic-Con hoorden fans dat aflevering negen van Star Trek: Strange New Worlds een musical aflevering zal zijn. Dat is een primeur voor de Star Trek-franchise.

In seizoen twee van Star Trek: Strange New Worlds gaat de bemanning van de U.S.S. Enterprise, onder leiding van kapitein Christopher Pike, de confrontatie aan met steeds gevaarlijker uitdagingen, verkent ze onbekende gebieden en ontmoet ze nieuw leven en nieuwe beschavingen. De bemanning begint ook aan persoonlijke reizen die hun vastberadenheid zullen blijven testen en hun lot opnieuw zullen bepalen.

Star Trek: Strange New Worlds

Met zowel nieuwe als bekende vrienden en vijanden zullen hun avonturen zich ontvouwen op verrassende manieren die nog nooit eerder in een Star Trek serie zijn vertoond.

De negende aflevering van het tweede seizoen, getiteld Subspace Rhapsody, gaat bijvoorbeeld een heuse musical aflevering worden, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de Star Trek-franchise. Subspace Rhapsody bevat tien originele liedjes, plus een speciale versie van de hoofdtitel van de serie, met muziek en tekst van Kay Hanley en Tom Polce (Crazy Ex-Girlfriend). De teaser voor deze speciale aflevering staat onderaan dit nieuwsbericht.

Daarnaast is na de voorvertoning tijdens San Diego Comic-Con op 21 juli de bijzondere cross-over tussen Strange New Worlds en Star Trek: Lower Decks al afgelopen zaterdag te zien geweest op Paramount+. Daarmee kwam aflevering zeven vroeger uit dan anders, aangezien Star Trek: Strange New Worlds elke donderdag met een verse aflevering komt.

Omdat de zevende aflevering eerder dan normaal is verschenen, is er nu een bijgewerkt releaseschema voor de rest van het tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds. Bekijk dat hieronder:

Zaterdag 22 juli - aflevering 7: Those Old Scientists.
Donderdag 27 juli - aflevering 8: Under the Cloak of War.
Donderdag 3 augustus - aflevering 9: Subspace Rhapsody.
Donderdag 10 augustus - aflevering 10 (seizoensfinale): Hegemony.

In de serie spelen Anson Mount als Christopher Pike, Rebecca Romijn als Una Chin-Riley, Ethan Peck als Spock, Jess Bush als Christine Chapel, Christina Chong als La'An Noonien-Singh, Celia Rose Gooding als Nyota Uhura, Melissa Navia als Erica Ortegas en Babs Olusanmokun als Joseph M'Benga. Seizoen twee bevat ook de terugkeer van speciale gastacteur Paul Wesley als James T. Kirk en nieuwkomer Carol Kane in een terugkerende rol als Pelia.

Seizoen twee van Star Trek: Strange New Worlds wordt geproduceerd door CBS Studios, Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Akiva Goldsman en Henry Alonso Myers zijn de co-showrunners. Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Jenny Lumet, Henry Alonso Myers, Aaron Baiers, Heather Kadin, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry en Trevor Roth zijn de uitvoerende producenten.

Bekijk hieronder de teaser voor Subspace Rhapsody, de negende aflevering van Star Trek: Strange New Worlds seizoen twee.
Video on youtube
Vorige aflevering
Hegemony
Hegemony
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_BlackBiker
25 jul 2023 16:33 -
OMFG, een musical aflevering!? How low can you go?
Dat zijn over het algemeen de meest vreselijke afleveringen van een serie en worden pas gemaakt als er écht geen ideeën meer zijn of als men "vernieuwend" wil zijn. Dat laatste kan het echter niet zijn, want ze zijn zeker niet de eerste die dit doen.
Ik ga de trailer niet eens kijken, laat staan de aflevering.
Reageer
avatar_JazzySOB
05 aug 2023 12:41 -
Ik heb na het zien van (een stukje van) de teaser de aflevering niet gekeken. Van de aflevering "Those Old Scientists" die verweven is met een tekenfilm kreeg ik al kromme tenen. Als ik ergens allergisch voor ben zijn het comedy's en musicals. Hoe kun je Star Trek echt helemaal verpesten? Zo dus. Ik hoop echt dat ze na dit seizoen er mee stoppen.
Reageer
avatar_Fargate
06 aug 2023 20:40 -
Zo slecht begin er niet aan.
Reageer
avatar_CGJP
20 aug 2023 09:47 -
even een emmer zoeken moet kotsen
Reageer
avatar_Pandit
02 maa 2024 00:53 -
geweldige afleveringen waren het. Gelukkig ben ik geen azijnpisser.
Reageer
Star Trek: Strange New Worlds