Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Prodigy heeft trailer en premièredatum

Kate Mulgrew & Brett Gray pronken met animatieserie Star Trek: Prodigy op Star Trek Day

Kate Mulgrew en Bretty Gray geven Trekkies nog een ding om te vieren op Star Trek Day: de trailer-release voor hun aankomende animatieserie Prodigy hierboven. De animatieserie gaat donderdag 28 oktober in première op Paramount+ in de VS met een première-aflevering van een uur.

Video on youtube


Andere stemmencast en de rollen die ze zullen uitspreken zijn onder meer Ella Purnell als Gwyn, Angus Imrie als Zero, Rylee Alazraqui als Rok-Tahk, Dee Bradley Baker als Murf en Jason Mantzoukas als Jankom Pog.

Star Trek: Prodigy volgt Hologram Janeway terwijl ze zich aansluit bij een bont gezelschap van jonge buitenaardse wezens die moeten uitvinden hoe ze moeten samenwerken terwijl ze door een groter sterrenstelsel navigeren, op zoek naar een betere toekomst. Deze zes jonge verschoppelingen weten niets over het schip dat ze hebben gevorderd - een primeur in de geschiedenis van de Star Trek- franchise - maar in de loop van hun avonturen samen zullen ze elk kennis maken met Starfleet en de idealen die het vertegenwoordigt.

Video on youtube


11385 STP
Vorige aflevering
Supernova (2)
Supernova (2)
01x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
11 sep 2021 12:15 - 11 sep 2021 12:16
Het was Star Trek day, dus lekker veel Star Trek nieuws. Maar ik heb wel het idee dat ze de franchise nu toch wat te veel aan het uitmelken zijn. Deze animatie serie is zelfs helemaal op kinderen gericht. Die doelgroep was nog niet echt aangesproken omdat Lower Decks toch iets volwassener is met heel veel knipogen naar de oude series.
Ik denk dat ik deze serie op Nickelodeon oversla. Aan de trailer te zien lijkt deze niet aan mij besteed. Ik ben wel benieuwd naar Strange New Worlds en hoop dat het Section 31 idee, met Michelle Yeoh nog wordt doorgezet.
Reageer
Star Trek: Prodigy