Star Trek: Picard

8,0 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

CBS bevestigt tweede seizoen Star Trek: Picard

Star Trek: Picard is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS All Access. De serie gaat in première op 23 januari in de Verenigde Staten.

Star Trek: Picard vindt plaats na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard is daardoor radicaal veranderd. Patrick Stewart speelt de hoofdrol van Jean-Luc Picard in de serie. Amazon Prime Video is de streamingservice voor de serie Star Trek: Picard in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada. Het eerste seizoen van Star Trek: Picard is hier vanaf 24 januari te zien op Amazon Prime Video.Star Trek: Picard is nu al verlengd met een tweede seizoen, zo heeft Julie McNamara van CBS inmiddels zondag officieel bevestigd tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association in Pasadena. Er waren al volop geruchten, maar nu is de komst van het tweede seizoen dus echt een feit. En wat betreft de geruchten: volgens diverse bronnen gaat er ook een derde seizoen volgen. Dat heeft CBS echter nog niet bevestigd.
Vorige aflevering
Et in Arcadia Ego (2)
Et in Arcadia Ego (2)
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08