Star Trek: Picard

8.1 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

CBS bevestigt tweede seizoen Star Trek: Picard

Star Trek: Picard is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS All Access. De serie gaat in première op 23 januari in de Verenigde Staten.

Star Trek: Picard vindt plaats na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard is daardoor radicaal veranderd. Patrick Stewart speelt de hoofdrol van Jean-Luc Picard in de serie. Amazon Prime Video is de streamingservice voor de serie Star Trek: Picard in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada. Het eerste seizoen van Star Trek: Picard is hier vanaf 24 januari te zien op Amazon Prime Video.Star Trek: Picard is nu al verlengd met een tweede seizoen, zo heeft Julie McNamara van CBS inmiddels zondag officieel bevestigd tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association in Pasadena. Er waren al volop geruchten, maar nu is de komst van het tweede seizoen dus echt een feit. En wat betreft de geruchten: volgens diverse bronnen gaat er ook een derde seizoen volgen. Dat heeft CBS echter nog niet bevestigd.
Vorige aflevering
Et in Arcadia Ego, Part 2
Et in Arcadia Ego, Part 2
01x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Gisteren, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Gisteren, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Gisteren, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Gisteren, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03