Star Trek: Picard

-
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

CBS bevestigt tweede seizoen Star Trek: Picard

Star Trek: Picard is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS All Access. De serie gaat in première op 23 januari in de Verenigde Staten.

Star Trek: Picard vindt plaats na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard is daardoor radicaal veranderd. Patrick Stewart speelt de hoofdrol van Jean-Luc Picard in de serie. Amazon Prime Video is de streamingservice voor de serie Star Trek: Picard in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada. Het eerste seizoen van Star Trek: Picard is hier vanaf 24 januari te zien op Amazon Prime Video.Star Trek: Picard is nu al verlengd met een tweede seizoen, zo heeft Julie McNamara van CBS inmiddels zondag officieel bevestigd tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association in Pasadena. Er waren al volop geruchten, maar nu is de komst van het tweede seizoen dus echt een feit. En wat betreft de geruchten: volgens diverse bronnen gaat er ook een derde seizoen volgen. Dat heeft CBS echter nog niet bevestigd.
Vorige aflevering
Short Treks: Children of Mars
00x01
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00