Star Trek: Picard

-
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser Star Trek: Picard

CBS All Access heeft de eerste teaser vrijgegeven voor Star Trek: Picard, met daarin Patrick Stewart als Jean-Luc Picard.

Amazon Prime Video is de exclusieve streamingservice voor de nieuwe serie in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada.

Star Trek: Picard zal het iconische personage Jean-Luc Picard in het volgende hoofdstuk van zijn leven gaan volgen. Patrick Stewart, die inmiddels 78 jaar is, vertolkte de rol van Jean-Luc Picard eerder in de zeven seizoenen van de serie Star Trek: The Next Generation, die van 1987 tot 1994 te zien was.

De cast bestaat verder uit Santiago Cabrera, Michelle Hurd, Alison Pill, Harry Treadaway en Isa Briones. Star Trek: Picard gaat later dit jaar in première op CBS All Access en verschijnt hier vervolgens bij Amazon Prime Video

.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Javelin
24 mei 2019 14:50 -
Ik kan echt niet wachten! Wat me wel echt verbaast is dat Star Trek: Discovery dus door Netflix aangekocht is en dat Star Trek: Picard nu via CBS en Amazon gaat. Ik weet wie wat daar ineens gebeurd is..
Reageer

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00