Star Trek: Picard

8.1 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Star Trek: Picard heeft startdatum

Paramount+ heeft datums en vernieuwingen aangekondigd voor Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Strange New Worlds en Star Trek: Discovery.

We beginnen met Star Trek: Picard. Heb je met spanning gewacht op het tweede seizoen van Star Trek: Picard? Paramount+ heeft eindelijk aangekondigd dat het tweede seizoen met tien afleveringen op donderdag 3 maart van start gaat. Elke week komt er een nieuwe aflevering uit. Star Trek: Picard werd in september 2021 vernieuwd voor een derde seizoen en de cast en crew werken momenteel aan die afleveringen.

11746 STP

Met Patrick Stewart die zijn rol als Jean-Luc Picard opnieuw vertolkt, spelen in het tweede seizoen van de Star Trek: Picard serie ook Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady , John de Lancie, Annie Wersching en Brent Spiner een rol. Bovendien is Whoopi Goldberg naar verluidt te gast om weer in de huid van Guinan uit Star Trek: The Next Generation te kruipen. Regisseurs dit seizoen zijn onder meer Jonathan Frakes, Lea Thompson en Michael Weaver.

“Vier jaar geleden hebben we een belofte gedaan om Star Trek te laten uitgroeien tot iets wat het nog nooit eerder was geweest en dankzij het ongelooflijk harde werk van onze vele getalenteerde showrunners, schrijvers en regisseurs, samen met de buitengewone steun van CBS Studios en Paramount+ , we houden ons aan ons woord', zegt Alex Kurtzman, architect en uitvoerend producent van Star Trek -franchise. "Nu zijn onze huidige series klaar voor de toekomst terwijl we werken aan de volgende programmeerfase van Trek voor de komende jaren."
Video on youtube
Vorige aflevering
Farewell
Farewell
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
19 jan 2022 17:28 -
Ah, Q komt terug! Ik zie in elk geval John de Lancie in de cast lijst hierboven staan. Altijd leuk. Picard en Q hebben altijd een haat/liefde verhouding gehad.
Ik zie dat ook Brent Spiner weer mee doet, maar dan waarschijnlijk niet meer als Data. Misschien komt dr. Soong weer terug.

Toevallig heb ik afgelopen weekend seizoen 1 nog op BluRay gekeken. En het is toch best een gave serie. Het valt wel op dat de casting weer zo "divers" mogelijk is. Maar er kwamen ook veel oudgedienden terug dus dat hief elkaar wel aardig op en de balans is in de cast niet zo zoek als bij Discovery. Bij Starfleet lijken overigens geen mannen meer te werken zag ik wel :-)
En ik vond het wel typisch en apart dat nu kennelijk 7 of 9 ineens lesbisch (of bi?) lijkt te zijn. Ben benieuwd of dat nog verder ter sprake komt. Voegde in de laatste aflevering weinig toe en het kwam ook nogal uit de lucht vallen dat Seven en Raffi ineens elkaar handen streelden. En misschien zoek ik daar ook teveel achter. We zullen zien.

Bottomline, ook zin in!
Reageer
Star Trek: Picard