Star Trek: Lower Decks

7,0 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Lower Decks vernieuwd met vierde seizoen

De heldendaden van de bemanning van de USS Cerritos zullen doorgaan. Paramount+ heeft aangekondigd het derde seizoen van Star Trek: Lower Decks ergens deze zomer van start zal gaan. Daarnaast is de animatieserie al vernieuwd met een vierde seizoen.

In Star Trek: Lower Decks zijn de stemmen te horen van Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewis, Jerry O'Connell, Fred Tatasciore en Gillian Vigman. De serie richt zich op de ondersteunende bemanning die dienst doet op één van de minst belangrijke schepen van Starfleet, de USS Cerritos, in het jaar 2380. Ensigns zijn onder meer de oneerbiedige Beckett Mariner (Newsome), de regel-volgende Brad Boimler (Quaid), medisch assistent D'Vana Tendi (Wells), en Sam Rutherford (Cordero), die zich aanpast aan een cyborg-implantaat. Ze moeten hun plichten en hun sociale leven bijbenen, vaak terwijl het schip wordt opgeschrikt door een veelvoud aan sciencefictionachtige afwijkingen. Seizoen twee volgde de ondersteuningsploeg terwijl ze te maken kregen met veranderingen in groepsdynamiek, het najagen van promoties en vele missies.

Vandaag kondigde Paramount+ ook de vernieuwing van het vijfde seizoen van Star Trek: Discovery aan, een premièredatum en een vroege vernieuwing met een tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds en een datum voor het tweede seizoen van Star Trek: Picard.

11747 STLD

“Vier jaar geleden hebben we een belofte gedaan om Star Trek te laten uitgroeien tot iets wat het nog nooit eerder was geweest en dankzij het ongelooflijk harde werk van onze vele getalenteerde showrunners, schrijvers en regisseurs, samen met de buitengewone steun van CBS Studios en Paramount+ , we houden ons aan ons woord', zegt Alex Kurtzman, architect en uitvoerend producent van Star Trek -franchise. "Nu zijn onze huidige series klaar voor de toekomst terwijl we werken aan de volgende programmeerfase van Trek voor de komende jaren."
Video on youtube
Vorige aflevering
First First Contact
First First Contact
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
19 jan 2022 16:51 -
Heerlijke serie met veel humor, maar ondanks dat toch echt Star Trek. Zit ook vol met easter eggs die verwijzen naar andere Star Trek series.
Ook naar deze kijk ik weer uit.
Reageer
Star Trek: Lower Decks