Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

David Ajala acteert in derde seizoen Star Trek Discovery

Star Trek: Discovery is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS all Access. Momenteel wordt gewerkt aan het derde seizoen. De serie is hier te zien bij Netflix.

De serie Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor Star Trek: The Original Series af. In tegenstelling tot de vorige series in de reeks, is de hoofdrolspeler niet de kapitein maar de vrouwelijke luitenant Michael Burnham (Sonequa Martin-Green).

Acteur David Ajala is te zien in alle afleveringen van het komende derde seizoen van Star Trek: Discovery, zo werd zaterdag bekend gemaakt tijdens Comic-Con in San Diego. Ajala speelt een nieuw personage, Cleveland Booker. Booker, kortweg Book genoemd, heeft een natuurlijke uitstraling en een duivelse houding die hem vaak in de problemen brengt.

7950 DavidAjala
David Ajala in zijn rol als Cleveland Booker

De Britse acteur Ajala staat bekend om zijn hoofdrol in de thrillerserie Falling Water, die twee seizoenen te zien was op USA Network, en vanwege zijn hoofdrol in Syfy's serie Nightflyers, die een seizoen duurde.

Star Trek is sinds 1966 een bekende naam. Tot nu toe zijn er 14 speelfilms met die titel gemaakt en circa 740 televisie-afleveringen van Star Trek-series, om nog maar te zwijgen van alle romans, stripboeken, videogames, speelgoed, videoclips, enzovoorts.
Vorige aflevering
Coming Home
Coming Home
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Star Trek: Discovery