Star Trek: Discovery

8,0 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ethan Peck is Spock in tweede seizoen Star Trek: Discovery

Acteur Ethan Peck speelt Mr. Spock in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery dat begin 2019 van start zal gaan.

In het verhaal over de Discovery, dat ongeveer een decennium vóór de avonturen van de originele Star Trek-serie plaatsvindt, is U.S.S. Enterprise Science Officer Spock de pleegbroer van Michael Burnham (Sonequa Martin-Green).

Spock is half mens, half Vulcan. Zijn moeder is een mens genaamd Amanda Grayson, zijn vader is Sarek, een Vulcan. Uitvoerend producent Alex Kurtzman: "We zochten maanden naar een acteur die zijn eigen interpretatie zou geven aan de rol. Een acteur die moeiteloos de grootste kwaliteiten van Spock belichaamt: empathie, intuïtie, mededogen, verwarring en verlangen."

Embed from Getty Images
Ethan Peck

"Ethan Peck kwam de kamer binnen en toonde al deze kwaliteiten. Hij is zich bewust van zijn afschrikwekkende verantwoordelijkheid tegenover Leonard, Zack en de fans, en klaar om de uitdaging aan te gaan in dienst van het beschermen en uitbreiden van de nalatenschap", verklaarde Kurtzman.

Ethan Peck is de kleinzoon van de bekende acteur Gregory Peck, die in 2003 overleed. Hij was eerder te zien in de tienerserie 10 Things I Hate About You. Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery zal in januari 2019 van start gaan. Het is een serie van CBS All Access die in Nederland bij Netflix te zien is. Het personage Spock wordt in de originele series en films gespeeld door de Amerikaanse acteur Leonard Nimoy.Zie ook het artikel Nieuwe Star Trek-series in de maak? dat MijnSerie op 20 juni publiceerde.
Vorige aflevering
Such Sweet Sorrow (2)
Such Sweet Sorrow (2)
02x14
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Gisteren, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Gisteren, 09:00