Star Trek: Discovery

8.1 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Anson Mount krijgt rol in Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery krijgt een nieuwe acteur. Anson Mount speelt Captain Christopher Pike. De productie van het tweede seizoen van de populaire CBS-serie begint later deze maand.

Tot nu toe is niet bekend gemaakt wanneer de serie beschikbaar komt. Het eerste seizoen werd door CBS in februari 2018 afgesloten.

Captain Pike werd geïntroduceerd in de originele Star Trek-serie. Hij leidde het iconische schip voordat James T. Kirk het overnam. Captain Pike werd gespeeld door Jeffrey Hunter en door Sean Kenney in een latere aflevering. Meer recent werd het personage gespeeld door Bruce Greenwood.

Embed from Getty Images
Anson Mount

Afgezien van de rol van Anson Mount zijn er nog geen details bekend over het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. In januari zei showrunner Aaron Harberts: "Het tweede seizoen is geen oorlogsseizoen… We zijn geïnteresseerd in het aanpakken van thema's als wetenschap versus geloof."

Star Trek: Discovery speelt zich negen jaar eerder af dan de originele Star Trek-serie.
Vorige aflevering
That Hope is You, Part 2
That Hope is You, Part 2
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00