Star Trek: Discovery

8,0 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Anson Mount krijgt rol in Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery krijgt een nieuwe acteur. Anson Mount speelt Captain Christopher Pike. De productie van het tweede seizoen van de populaire CBS-serie begint later deze maand.

Tot nu toe is niet bekend gemaakt wanneer de serie beschikbaar komt. Het eerste seizoen werd door CBS in februari 2018 afgesloten.

Captain Pike werd geïntroduceerd in de originele Star Trek-serie. Hij leidde het iconische schip voordat James T. Kirk het overnam. Captain Pike werd gespeeld door Jeffrey Hunter en door Sean Kenney in een latere aflevering. Meer recent werd het personage gespeeld door Bruce Greenwood.

Embed from Getty Images
Anson Mount

Afgezien van de rol van Anson Mount zijn er nog geen details bekend over het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. In januari zei showrunner Aaron Harberts: "Het tweede seizoen is geen oorlogsseizoen… We zijn geïnteresseerd in het aanpakken van thema's als wetenschap versus geloof."

Star Trek: Discovery speelt zich negen jaar eerder af dan de originele Star Trek-serie.
Vorige aflevering
Such Sweet Sorrow (2)
Such Sweet Sorrow (2)
02x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00