Star Trek: Discovery

8.1 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Anson Mount krijgt rol in Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery krijgt een nieuwe acteur. Anson Mount speelt Captain Christopher Pike. De productie van het tweede seizoen van de populaire CBS-serie begint later deze maand.

Tot nu toe is niet bekend gemaakt wanneer de serie beschikbaar komt. Het eerste seizoen werd door CBS in februari 2018 afgesloten.

Captain Pike werd geïntroduceerd in de originele Star Trek-serie. Hij leidde het iconische schip voordat James T. Kirk het overnam. Captain Pike werd gespeeld door Jeffrey Hunter en door Sean Kenney in een latere aflevering. Meer recent werd het personage gespeeld door Bruce Greenwood.

Embed from Getty Images
Anson Mount

Afgezien van de rol van Anson Mount zijn er nog geen details bekend over het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. In januari zei showrunner Aaron Harberts: "Het tweede seizoen is geen oorlogsseizoen… We zijn geïnteresseerd in het aanpakken van thema's als wetenschap versus geloof."

Star Trek: Discovery speelt zich negen jaar eerder af dan de originele Star Trek-serie.
Vorige aflevering
Such Sweet Sorrow (2)
02x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. Het eerste seizoen is momenteel te volgen.
Vandaag, 09:00
Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
Gisteren, 18:41
Op 8 december 2019 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 25ste Critics' Choice Television Award. Op 12 januari 2020 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
La Casa de Papel is een Spaanse misdaadserie van Netflix (voorheen Antena 3). De serie ging in première in februari 2017.
Gisteren, 10:00
Nieuwe recensies en series, datums, trailers en nog veel meer nieuws dat uitkwam van 2 tot en met 8 december.
Gisteren, 09:00