Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen 1b van Star Trek gaat week langer door

Niet op 5 november, maar een week later zal het eerste deel van seizoen 1 van Star Trek: Discovery stoppen, om in januari weer verder te gaan.

CBS heeft aangekondigd dat we nog even langer kunnen genieten van Star Trek: Discovery dit jaar. Het eerste deel van het eerste seizoen zou na acht aflevering stoppen, op 5 november, maar CBS heeft besloten om er deze herfst nog een aflevering aan vast te plakken. Het is niet duidelijk waarom CBS dit doet, maar het heeft er alle schijn van dat CBS de kijker nog even langer wil vasthouden en zo meer abonnees voor CBS All Acces wil binnen hengelen.

Het eerste seizoen heeft in totaal vijftien afleveringen. De eerste negen zullen dus nu in 2017 te zien zijn. Op 12 november (op Netflix op 13 november) zal de laatste afleveringen van seizoen 1A worden uitgezonden. Vanaf januari 2018 zullen de laatste zes afleveringen worden uitgezonden.

Het ruimteschip USS Discovery draagt het identificatienummer NCC-1031. De serie Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor Star Trek: The Original Series af. In Star Trek: Discovery draait het om Michael Burnam (Sonequa Martin-Green), die komt te werken op het onderzoeksschip de Discovery. Star Trek: Discovery is elke zondag te zien via CBS All Acces en elke maandag op Netflix.

Volg jij de nieuwe Star Trek-serie?


Embed from Getty ImagesSonequa Martin-Green
Vorige aflevering
Face the Strange
Face the Strange
05x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Star Trek: Discovery