Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Discovery heeft nieuwe castleden toegevoegd

Of Star Trek: Discovery ooit nog uitgezonden gaat worden is niet te voorspellen, maar het nieuws blijft wel binnenkomen.

Het is voor de Star Trek fans steeds moeilijker te geloven dat de nieuwe Star Trek-franchise Star Trek: Discovery ooit nog een keer uitgezonden wordt. CBS heeft al meermalen de premièredatum verschoven en ook de showrunner en castleden zijn al enkele keren vervangen. Maar er is hoop want CBS heeft weer vier nieuwe castleden aangetrokken en ja, ook er één vervangen…alweer!

Shazad Latif wordt vervangen door Kennet Mitchell als Klingon-officier Kol. Maar Latif verdwijnt niet helemaal. Hij gaat Starfleet Luitenant Tyler spelen. Andere nieuwe castleden zijn; sciencefiction fan-favoriet Rekha Sharma (Battlestar Galactica) als Discovery’s veiligheidsofficier Commander Landry, Damon Runyan (Gangland Undercover) en nieuwkommer Clare McConnell zijn gecast als Klingon-leiders Ujilli en Dennas.

Op 31 maart werd al bekendgemaakt dat Rainn Wilson in de huid zou kruipen van Harry Mudd. De hoofdrol wordt in de nieuwe Star Trek: Discovery gespeeld door Sonequa Martin-Green (The Walking Dead). Zij speelt First Officer Michael Burnham en staat haar kapitein, Captain Lorca (Jason Isaacs, The OA) bij op een geheime missie, die zich tien jaar voor de gebeurtenissen in de allereerste Star Trek serie afspeelt.

Denk jij dat Star Trek: Discovery dit jaar nog in première zal gaan?



Vorige aflevering
Coming Home
Coming Home
04x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Star Trek: Discovery