Star Trek: Discovery

8,0 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Een vijfde seizoen voor Star Trek Discovery

De bemanning zal in de toekomst nog veel meer avonturen beleven. Star Trek: Discovery is vernieuwd met een vijfde seizoen op de streamingdienst Paramount+. Er komen tien afleveringen.

Star Trek: Discovery met onder andere Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Wilson Cruz, David Ajala en Blu del Barrio. De sciencefictionserie is een prequel op de originele Star Trek-serie en volgt de bemanning van de USS Discovery van de interstellaire regering die bekend staat als de United Federation of Planets (UFP). In het vierde seizoen worden Captain Burnham (Martin-Green) en haar bemanning geconfronteerd met een bedreiging die ze nog nooit zijn tegengekomen. Nu zowel Federatie- als niet-Federale werelden de impact voelen, moeten ze het onbekende onder ogen zien en samenwerken om een ​​hoopvolle toekomst voor iedereen te verzekeren .

Het vierde seizoen van de serie zal worden hervat op donderdag 10 februari en eindigt op 17 maart. Een startdatum voor het vijfde seizoen zal later worden aangekondigd.

Paramount+ heeft eerder datums en vernieuwingen aangekondigd voor Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks en Star Trek: Strange New Worlds.

“Vier jaar geleden hebben we een belofte gedaan om Star Trek te laten uitgroeien tot iets wat het nog nooit eerder was geweest en dankzij het ongelooflijk harde werk van onze vele getalenteerde showrunners, schrijvers en regisseurs, samen met de buitengewone steun van CBS Studios en Paramount+ , we houden ons aan ons woord', zegt Alex Kurtzman, architect en uitvoerend producent van Star Trek -franchise. "Nu zijn onze huidige series klaar voor de toekomst terwijl we werken aan de volgende programmeerfase van Trek voor de komende jaren."
Video on youtube
Vorige aflevering
Coming Home
Coming Home
04x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
19 jan 2022 17:34 -
Deze serie een prequel noemen klopt maar deels. Ja, hij begon inderdaad in de tijd voor Star Trek TOS en heeft daar een hoop in de canon verziekt. Maar aan het einde van seizoen 2 sprongen ze 930 jaar in de toekomst en nu speelt het zich lang na de andere series af.
Dit is helaas de enige Star Trek serie die mij niet kan bekoren. En ik ben na twee afleveringen in seizoen drie gestopt met volgen. Er klopte gewoon te veel niet, in mijn ogen (persoonlijke mening).
Maar gelukkig zijn er vandaag genoeg andere mededelingen gedaan waar deze Trekkie wel blij van wordt :-)
Reageer
Star Trek: Discovery