Star Trek: Discovery

8.1 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Discovery vernieuwd met een vierde seizoen

CBS All Access heeft Star Trek: Discovery vernieuwd met een vierde seizoen, de productie gaat begin november al van start.

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery is pas net in première gegaan bij CBS All Access, maar de streamingdienst heeft de serie nu al vernieuwd met een vierde seizoen. Ondanks strenge coronamaatregelen kan de productie van het vierde seizoen 2 november al van start gaan. Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen precies verwacht wordt.

Star Trek: Discovery is afgeleid van Star Trek en volgt het ruimteschip USS Discovery met het identificatienummers NCC-1031. De serie speelt zich tien jaar voor Star Trek af. Het vierde seizoen werd door hoofdrolspelers Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) en Doug Jones (Falling Skies) en uitvoerend producenten en showrunners Alex Kurtzman (Hawaii Five-0) en Michelle Paradise (The Originals) aangekondigd in de onderstaande video.

Vorige aflevering
That Hope is You, Part 2
That Hope is You, Part 2
03x13
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_relietje
18 okt 2020 18:39 -
Heel goed. Komen wij trekkies eindelijk aan ons (Star) trekken!!
Reageer
avatar_BlackBiker
18 okt 2020 20:20 -
Ik heb zojuist de eerste aflevering van seizoen 3 gezien. Die slaat in mijn ogen toch wel aardig de plank mis. Ik kreeg er meer een Star Wars vibe van dan een Star Trek gevoel. Zelfs een soort van Cantina scene (nu in een soort mall) en een McGuffin, oftewel een qua plot compleet overbodig iets dat zou zijn gestolen, ontbreken niet.
Ze zijn de canon voorbij gegaan zodat ze daar geen "last" meer van hadden. Maar tot nu toe is de Star Trek sfeer wat mij betreft ver te zoeken. Ik hoop van harte dat dit nog verbetert in de komende afleveringen.

Wat ze wel hebben geperfectioneerd is de diversiteit waar ST bekend om staat. Ik geloof niet dat er ook maar één blanke acteur (herkenbaar als zodanig) prominent in beeld is in deze aflevering. Wellicht ook een nieuwe mijlpaal in de lange Star Trek geschiedenis.
Reageer
avatar_Mvandormolen
31 okt 2020 12:09 -
Gewoon heel mooi gemaakt, een lust voor het oog.
Het verhaal is veel duisterder dan we van Star Trek gewend zijn maar dat mag best. Ik ben er blij mee !
Reageer

Laatste nieuws

Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
Gisteren, 14:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
1
Netflix mag zich deze avond de grote winnaar noemen met tien Golden Globes, zes voor televisie en vier voor film.
Gisteren, 12:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
3
Ook in de week van 22 tot en met 28 februari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 8 van 2021.
Gisteren, 09:00
In maart 2021 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
zondag, 11:00
7