Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Derde seizoen Star Trek: Discovery verschijnt kort na première op Netflix

Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.

Er zijn al twee seizoenen van Star Trek: Discovery uitgebracht, beide zijn ze al te bekijken op Netflix. Het derde seizoen van Star Trek: Discovery gaat 15 oktober in première bij CBS All Access. Een dag later is de eerste aflvering van het derde seizoen ook te bekijken zijn op Netflix. Vanaf 16 oktober zal er dus wekelijks een aflevering op Netflix verschijnen, kort nadat deze in Amerika is uitgekomen.

Star Trek: Discovery is afgeleid van Star Trek en volgt het ruimteschip USS Discovery met het identificatienummers NCC-1031. De serie speelt zich tien jaar voor Star Trek af. De hoofdrolspeler is niet de kapitein van het schip, maar een vrouwelijke lieutenant-commander. Star Trek: Discovery is overigens niet de enige serie, die is afgeleid van Star Trek. Daarnaast wordt het Star Trek imperium nog verder uitgebreid, want er werden dit jaar weer twee nieuwe Star Trek series aangekondigd.

Video on youtube
Vorige aflevering
Face the Strange
Face the Strange
05x04
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_olvg
05 okt 2020 20:25 - 22 sep 2021 04:49
Ik heb Netflix maar kan nergens de eerste 2 seasons vinden hoor :-(
Reageer
avatar_anonymous
05 okt 2020 21:25
Beter zoeken. Staan verschillende Star Trek series op Netflix.
Reageer
Star Trek: Discovery