Star Trek: Discovery

8,0 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Derde seizoen Star Trek: Discovery verschijnt kort na première op Netflix

Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.

Er zijn al twee seizoenen van Star Trek: Discovery uitgebracht, beide zijn ze al te bekijken op Netflix. Het derde seizoen van Star Trek: Discovery gaat 15 oktober in première bij CBS All Access. Een dag later is de eerste aflvering van het derde seizoen ook te bekijken zijn op Netflix. Vanaf 16 oktober zal er dus wekelijks een aflevering op Netflix verschijnen, kort nadat deze in Amerika is uitgekomen.

Star Trek: Discovery is afgeleid van Star Trek en volgt het ruimteschip USS Discovery met het identificatienummers NCC-1031. De serie speelt zich tien jaar voor Star Trek af. De hoofdrolspeler is niet de kapitein van het schip, maar een vrouwelijke lieutenant-commander. Star Trek: Discovery is overigens niet de enige serie, die is afgeleid van Star Trek. Daarnaast wordt het Star Trek imperium nog verder uitgebreid, want er werden dit jaar weer twee nieuwe Star Trek series aangekondigd.

Vorige aflevering
Far from Home
Far from Home
03x02
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_olvg
05 okt 2020 20:25 -
Ik heb Netflix maar kan nergens de eerste 2 seasons vinden hoor :-(
Reageer
avatar_H3nDri3
05 okt 2020 21:25
Beter zoeken. Staan verschillende Star Trek series op Netflix.
Reageer

Laatste nieuws

Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.
Vandaag, 10:00
Na iets meer dan zes maanden komt er een einde aan de streamingdienst Quibi, van voormalig Disney- en Pixar-baas Jeffrey Katzenberg.
Vandaag, 09:00
1
Het tweede seizoen van de Amerikaanse romantische serie Virgin River gaat eind november in première bij Netflix. De serie is al vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 19:42
In november staan er veel mooie (nieuwe) series/programma's op het schema bij de Nederlandse Publieke Omroep.
Gisteren, 17:00
Het Eye-netwerk heeft in november nog vijf terugkerende series op het schema gezet.
Gisteren, 16:00
Eind 2021 zal de serie die gebaseerd is op het boek van David Kirby in productie gaan bij de Fremantle bedrijven The Apartment en Castlefield.
Gisteren, 09:00