Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Star Trek: Discovery

CBS All Access heeft de premièredatum van het derde seizoen van Star Trek: Discovery bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.

Star Trek: Discovery keert binnenkort terug op CBS All Access. Het derde seizoen van de sciencefictionserie gaat 15 oktober in première bij de streamingdienst. CBS All Access heeft nu een trailer uitgebracht van het dertiendelige derde seizoen.

Video on youtube


Star Trek: Discovery is afgeleid van Star Trek en speelt zich tien jaar voor Star Trek af. De serie volgt de bemanning van de U.S.S. Discovery met identificatienummer NCC-1031. In tegenstelling tot de vorige series, is de hoofdrol geen kapitein maar een vrouwelijke lieutenant-commander zijn. Star Trek: Discovery is niet de enige serie, die is afgeleid van Star Trek. Zo is er Star Trek: Picard en werden er dit jaar bij Comic Con@Home twee nieuwe Star Trek series aangekondigd.
Vorige aflevering
Mirrors
Mirrors
05x05
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
11 sep 2020 09:07 -
Zin in!
Ik ben heel benieuwd of deze toekomst visie nog voldoet aan de Roddenberry ideeën over hoe de samenleving er in de toekomst uit ziet.
Reageer
Star Trek: Discovery