Star Trek: Discovery

8.1 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Star Trek: Discovery

CBS All Access heeft de premièredatum van het derde seizoen van Star Trek: Discovery bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.

Star Trek: Discovery keert binnenkort terug op CBS All Access. Het derde seizoen van de sciencefictionserie gaat 15 oktober in première bij de streamingdienst. CBS All Access heeft nu een trailer uitgebracht van het dertiendelige derde seizoen.



Star Trek: Discovery is afgeleid van Star Trek en speelt zich tien jaar voor Star Trek af. De serie volgt de bemanning van de U.S.S. Discovery met identificatienummer NCC-1031. In tegenstelling tot de vorige series, is de hoofdrol geen kapitein maar een vrouwelijke lieutenant-commander zijn. Star Trek: Discovery is niet de enige serie, die is afgeleid van Star Trek. Zo is er Star Trek: Picard en werden er dit jaar bij Comic [email protected] twee nieuwe Star Trek series aangekondigd.
Vorige aflevering
Unification III
Unification III
03x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
11 sep 2020 09:07 -
Zin in!
Ik ben heel benieuwd of deze toekomst visie nog voldoet aan de Roddenberry ideeën over hoe de samenleving er in de toekomst uit ziet.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Gisteren, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
zaterdag, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1