Star Trek: Discovery

8.1 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Star Trek: Discovery

CBS All Access heeft de premièredatum van het derde seizoen van Star Trek: Discovery bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.

Star Trek: Discovery keert binnenkort terug op CBS All Access. Het derde seizoen van de sciencefictionserie gaat 15 oktober in première bij de streamingdienst. CBS All Access heeft nu een trailer uitgebracht van het dertiendelige derde seizoen.Star Trek: Discovery is afgeleid van Star Trek en speelt zich tien jaar voor Star Trek af. De serie volgt de bemanning van de U.S.S. Discovery met identificatienummer NCC-1031. In tegenstelling tot de vorige series, is de hoofdrol geen kapitein maar een vrouwelijke lieutenant-commander zijn. Star Trek: Discovery is niet de enige serie, die is afgeleid van Star Trek. Zo is er Star Trek: Picard en werden er dit jaar bij Comic [email protected] twee nieuwe Star Trek series aangekondigd.
Vorige aflevering
That Hope is You, Part 2
That Hope is You, Part 2
03x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
11 sep 2020 09:07 -
Zin in!
Ik ben heel benieuwd of deze toekomst visie nog voldoet aan de Roddenberry ideeën over hoe de samenleving er in de toekomst uit ziet.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2