Stan Lee's Lucky Man

7.4 / 10
45 min
Actie, Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

20 juli start het derde seizoen van Stan Lee's Lucky Man

In augustus 2017 werd het derde seizoen van Stan Lee’s Lucky Man al aangekondigd. Nu is er eindelijk een startdatum bekend gemaakt.

De fans van Stan Lee’s Lucky Man mogen vanaf 20 juli aanstaande zelf gaan ontdekken of detective inspecteur Clayton nog steeds geluk heeft, of dat zijn geluk een keer aan een einde komt. In Stan Lee’s Lucky Man zien we James Nesbitt als DI Harry Clayton die het geluk kan beïnvloeden. Hij heeft namelijk een magische armband gevonden die hem heel veel geluk brengt. Maar als je iets vindt behoort dat meestal toe aan iemand anders, en die wil de armband terug.


De Sky1-serie is bedacht door Stan Lee, bekend van superhelden als Iron Man en Spider Man. In 2017 was de superheldenserie de meest succesvolste serie van Sky1. In het tweede seizoen vertolkte de Nederlandse actrice Thekla Reuten de rol van Isabella Augustine. Dat tweede seizoen eindigde in een nogal onzekere cliffhanger. In het derde seizoen zal Clayton naar Hong Kong gaan om daar antwoorden te vinden naar zijn geluk gevende armbanden. Daar loopt hij tegen aan aantal vervelende onderwereld figuren aan, die hun oog hebben laten vallen op niet alleen de armbanden.

Naast Nesbitt zullen Amara Karan als DS Suri Chohan en Sienna Guillory als Eve, en Stephen Hagan als Rich Clayton terugkeren in het derde seizoen. Naast Nesbitt zullen Amara Karan als DS Suri Chohan en Sienna Guillory als Eve, en Stephen Hagan als Rich Clayton terugkeren in het derde seizoen. Rupert Penry-Jones (Spooks) zal de rol van de nieuwe schurk en geluksarmbanden-verzamelaar Samuel Blake op zich gaan nemen.

Embed from Getty Images
(L) James Nesbitt en (R) Rupert Penry-Jones
Vorige aflevering
End of Days
End of Days
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_krillz
06 jul 2018 22:13 -
Fantastische serie!
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
Gisteren, 16:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
Gisteren, 13:00