Leuk?
14
2
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor hitserie Squid Game

Goed nieuws voor alle fans van de Zuid-Koreaanse Netflix-serie Squid Game, de maker heeft laten weten dat er definitief een tweede seizoen gaat komen.

Het tweede seizoen was eigenlijk min of meer onvermijdelijk. Het enorme succes van de Netflix Original series Squid Game legde een enorme druk op de smalle schouders van Hwang Dong-hyuk.

In een interview dat @APEntertainment op Twitter publiceerde zien we dat maker, schrijver en regisseur Hwang Dong-hyuk naast steracteur Lee Jung-jae (Seong Gi-hun/456) staat. Hij vertelt het volgende over de komst van een tweede seizoen: “Er is zoveel druk, zoveel vraag en zoveel liefde voor een tweede seizoen. Dus ik heb bijna het gevoel dat jullie ons geen keuze geven. Maar, ik zal zeggen dat er inderdaad een tweede seizoen komt. Het zit nu in mijn hoofd. Ik zit momenteel in het planningsproces. Maar ik denk dat het nog te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dat gaat gebeuren. Dus ik beloof je het volgende: Gi-hun zal terugkomen en hij zal iets voor de wereld doen.”



Netflix heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar dat zal slechts een kwestie van tijd zijn. Eerder liet de streamingdienst al weten dat in de eerste 28 dagen sinds de release maar liefst 111 miljoen huishoudens keken naar de Zuid- Koreaanse serie. Daarmee is het de best bekeken Original-serie van de streamingdienst ooit. Het zou dus vreemd zijn als de streamer dit uit handen zou gaan geven.

Vorige aflevering
One Lucky Day
One Lucky Day
01x09
Leuk?
14
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
10 nov 2021 14:57 - 10 nov 2021 17:53
Ik ben benieuwd. Eigenlijk is het verhaal af en in eerste instantie wilde de bedenker ook geen tweede seizoen. Maar uiteindelijk is hij dan toch gezwicht.
Hopelijk doet het niets af aan de kwaliteit, want vaak gaan dit soort geforceerde vervolgen helaas de mist in (denk bijv. aan S2 van Twin Peaks). Zoals al vaker gezegd... we gaan het zien!
Reageer
Squid Game