Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

SpongeBob SquarePants krijgt musical

Nickelodeon heeft bekend gemaakt dat de animatieserie SpongeBob SquarePants een musical krijgt. SpongeBob The Musical gaat op 7 juni 2016 in première in Chicago om later te verhuizen naar Broadway. De gele spons die op de bodem van de oceaan leeft krijgt zeer veel hulp van diverse grote namen in de muziekwereld. Volgens Nickelodeon is dat ook nodig want SpongeBob SquarePants moet de wereld redden.

En de bekende namen die SpongeBob SquarePants gaan helpen in zijn strijd zijn onder andere David Bowie, John Legend, Cyndi Lauper, Aerosmith, The Flaming Lips, Lady Antebellum, Panic! At the Disco, Plain White T's en T.I. Al deze artiesten zullen liedjes schrijven voor SpongeBob The Musical. Wie de acteurs zullen worden die daadwerkelijk op het podium gaan staan in SpongeBob The Musical is nog niet bekend gemaakt. De regisseur van het stuk is Tina Landau.

De animatieserie SpongeBob SquarePants ging in 1999 in première bij Nickelodeon is heeft inmiddels net het tiende seizoen achter de rug. Als de musical naar Nederland zou komen, ga je dan kijken?

Vorige aflevering
Necro-Nom-Nom-Nom-I-Con
Necro-Nom-Nom-Nom-I-Con
14x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
SpongeBob SquarePants