Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Special Ops: Lioness vestigt record voor Paramount+

Special Ops: Lioness ging vorige maand in première op Paramount+ en het nieuwe spionagethrillerdrama van Taylor Sheridan (Yellowstone (2018)) heeft nu al een record gevestigd voor de streamingdienst.

Met Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Michael Kelly, Morgan Freeman, Nicole Kidman, Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur en Hannah Love Lanier in de hoofdrollen, volgt de serie Joe (Saldaña) terwijl ze probeert een balans te vinden tussen haar persoonlijke en professionele leven als speerpunt van de CIA in de oorlog tegen terreur.

Het Lioness Program, onder leiding van Kaitlyn Meade (Kidman) en Donald Westfield (Kelly), rekruteert een agressieve Marine Raider genaamd Cruz (De Oliveira) om samen met Joe undercover te opereren tussen de machthebbers van het staatsterrorisme in de pogingen van de CIA om de volgende 9/11 te verijdelen.

Special Ops: Lioness

Volgens Paramount+ was de serie de best bekeken wereldwijde première van de streamer in de eerste 24 uur. Dat record was eerder in handen van de science fictionserie Halo. De eerste twee afleveringen werden ook uitgezonden op Paramount Network. Met uitgesteld kijken trok de eerste aflevering van de serie op één dag zes miljoen kijkers.

Chris McCarthy, President/CEO, Paramount Media Networks & Showtime/MTV Entertainment Studios zei het volgende over de serie:

"Op een van de meest competitieve weken van het jaar scoorde Special Ops: Lioness als de nummer 1 nieuwe scriptserie van het jaar op kabel en een van de best presterende aller tijden op Paramount+. Briljant gecreëerd door Taylor Sheridan en tot leven gebracht door onze stellaire cast, heeft deze hartverscheurende thriller, geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen, duidelijk een snaar geraakt bij een enorm publiek."

Domenic DiMeglio, EVP en Chief Marketing Officer, Paramount Streaming sprak ook over de serie:

"De sterke kijkersontvangst voor Special Ops: Lioness weerspiegelt de kracht van Paramount over de hele linie in het creëren, produceren, marketen en leveren van dit ongelooflijke Taylor Sheridan-drama met een brede wereldwijde aantrekkingskracht. We kunnen niet wachten tot kijkers met ons mee gaan op deze spannende rit."

Nieuwe afleveringen van Special Ops: Lioness worden op zondag uitgebracht op Paramount+.

Bekijk hieronder de trailer voor Special Ops: Lioness.
Video on youtube
Vorige aflevering
Gone Is the Illusion of Order
Gone Is the Illusion of Order
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Rob0860
07 aug 2023 14:54 -
Nou kan ik wat missen, maar toch nog niet in NL te zien?
Reageer
avatar_Futsudo
07 aug 2023 15:16
Bijgewerkt op: 07 aug 2023 13:17
Het is nog niet duidelijk wanneer Special Ops: Lioness naar SkyShowtime (Nederland) komt, maar het zal ergens aan het einde van 2023 of het begin van 2024 zijn.
Reageer
Special Ops: Lioness