Spartacus: Gods of the Arena

8.1 / 10
46 min
Actie, Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de serie Spartacus: Gods of the Arena

Vanaf 29 augustus is de serie Spartacus: Gods of the Arena verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 2 exemplaren weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Spartacus: Gods of the Arena
Voordat Spartacus de grootste gladiator van de Romeinse Republiek werd, groeide het Huis van Batiatus tot een hoogtepunt dankzij de beruchte kampioen Gannicus. Zijn zwaardkunsten werden alleen geëvenaard door zijn honger naar vrouwen en wijn. In Spartacus: Gods of the Arena, wat vóór Spartacus Blood and Sand afspeelt, staat de jonge Batiatus klaar om zijn vader ten val te brengen en de macht over te nemen. Om zich ervan te verzekeren dat zijn gladiatoren de meest gewilde in de stad zijn, is Batiatus ertoe bereid om iedereen te verraden. Zijn trouwe en berekende echtgenote Lucretia staat aan zijn zijde, rekenend op de schaamteloze talenten van haar verleidelijke vriendin Gaia. Samen deinzen ze nergens voor terug om de massa te misleiden, de macht te grijpen en Capua te laten leegbloeden in deze heldhaftige prequel van Spartacus: Blood and Sand.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : 20th Century Fox Home Entertainment
Cast : Dustin Clare, John Hannah, Lucy Lawless, Peter Mensah, Jeffrey Thomas, Stephen Lovatt, Jaime Murray, Marisa Ramirez, Manu Bennett, Nick Tarabay
Taal : Engels, Frans
Audio : Dolby Digital 5.1
Ondertiteling : Nederlands, Engels, Frans
Consumentenadviesprijs: € 24.99
Koop deze serie

Trailer The Walking Dead seizoen 2

Prijsvraag

Maak kans op Spartacus: Gods of he Arena. Wie vervangt de overleden Andy Whitfield in de serie?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Bitter End
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1