Spartacus: Gods of the Arena

8.1 / 10
46 min
Actie, Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/6afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkStarz
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:46 min20112011 (Beëindigd)
Genres:ActieFantasy
Netwerk:Starz
Spartacus: Gods of the Arena is een Amerikaanse actie-/fantasieserie van de zender Starz. De serie ging in première op 21 januari 2011.

Spartacus: Gods of the Arena is een mini-serie en is een prequel van de serie Spartacus: Blood and Sand.
In "Spartacus: Gods of the Arena" zal Batiatus (John Hannah) nog niet de leiding hebben over de gladiatoren. Gannicus is de kampioen van de gladiatoren in de Ludus, maar het huis van Batiatus heeft nog niet genoeg rechten om te vechten voor het kampioenschap. Gannicus zal daar verandering in gaan brengen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Spartacus - Gods of the Arena

6

Nieuws (10)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
24 mei 2018
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
22 feb 2018
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
30 nov 2015
4

Populaire reacties (2)

8
19 dec 2014
Ik heb nu alle delen gezien van Spartacus: Blood and Sand, Vengeance, War of the Damned en tot slot als laatste Gods of the Arena. Deze vind ik persoonlijk ook het meest sterk van de hele reeks. De verhaallijn inclusief personages word veel dieper op ingegaan. Spartacus zelf moet nog arriveren in Capua.
8
19 nov 2013
goede serie, het is weer eens wat anders....ook het verhaal erom is goed aangebracht

Vergelijkbare series

Vikings
11 stemmen
Rome
9 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Dexter
1 stem