Spartacus: Blood and Sand

8.1 / 10
55 min
Actie, Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen drie van Spartacus zal de laatste zijn

Slecht nieuws voor Spartacus fans. Het aankomende derde seizoen van Spartacus zal het laatste seizoen zijn van de serie, dit maakte de Amerikaanse zender Starz bekend.

Het nieuws komt nogal onverwachts omdat de serie een hit is voor de zender. "We hadden zeker nog een paar seizoen door kunnen gaan om het uit te strekken over meerdere seizoenen maar we willen graag tot aan het einde het niveau hoog houden. We willen graag de rest van de geschiedenis van Spartacus laten zien in de aankomende 10 afleveringen. De hele serie was een groot risico vanaf het begin voor Starz en het was een nog groter risico toen ik besloot om door te gaan met de serie na het overlijden van Andy. Elke normale zender zou de serie gewoon geannuleerd hebben om de financiële redenen. Maar Starz wilde de serie gewoon uitzenden tot het einde. Ze wilde de kijkers niet bedriegen door zomaar de stekker eruit te trekken. Dus ze gaven ons de gelegenheid om een het verhaal te vertellen maar wel in een kortere uitvoering. Het aankomende derde seizoen is het grootste seizoen die we ooit hebben geproduceerd." dit zei Spartacus director Steven S. DeKnight tegen IGN.
Vorige aflevering
Victory
Victory
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_benedenboven
05 jun 2012 13:36 -
Aan de ene kant jammer, want het is een goede serie. Aan de andere kant is het goed dat ze voor kwaliteit gaan en niet de serie gaan uitsmeren. Goed dat ze kwaliteit kiezen boven kwantiteit!
Reageer
avatar_Nelis076
05 jun 2012 19:50 -
Helemaal met je eens, in ieder geval blij dat het verhaal van Spartacus helemaal wordt afgemaakt!!
Reageer
avatar_anonymous
03 sep 2012 17:11 -
Ik wil het gehele team achter spartacus bedanken dat jullie nog een laaste serie aan kondigen zonder dat je de kijkers met hoop en verwachting na het spannende slot in season 2 teleurstelt, daarom krijgen jullie van mij zwaar respect want, ik heb ook hele sterke series gezien die zonder pardon geschrapt werden, tot mijn grote teleurstelling.
en vervolgens een 100ste seizoen southpark, simpsons en family guy op de buis gooien o ja ik vergeet the cleveland show, futurama en american dad vervolgens zijn de tijden van andere wel boeiende series op momenten dat er geen mensen meer tv kijken of nog net niet, en lijden daarom om voor de miljoenste keer die animatie series te moeten kijken
Reageer
Spartacus: Blood and Sand