Spartacus: Blood and Sand

8.2 / 10
55 min
Actie, Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Spartacus krijgt derde seizoen

De Amerikaanse zender Starz heeft Spartacus voor een derde seizoen vernieuwd.

Starz gaf maandag aan dat de productie voor het nog titelloze derde seizoen begin volgend jaar in Nieuw-Zeeland van start gaat. 'De impact van Spartacus op de markt bij fans is onmiskenbaar. Er is een wereldwijde vraag voor een vervolg van deze epische vertelling', zegt Starz Media directeur Carmi Zlotnik in een persbericht.

De vernieuwing van de serie komt op de hielen van het nieuws dat de spin-off Spartacus: Vengeance op 27 januari 2012 van start gaat en een maand nadat serieproducer S. DeKnight een twee-jarig contract tekende. 'De studiobazen bij Starz zijn uiterst behulpzaam door ons creatieve vrijheid te geven waardoor we een verhaal in een rijke en gedurfde manier kunnen vertellen zodat het een ongekende stempel achterlaat bij de fans,' zei DeKnight.

Zlotnik voegde daar nog aan toe dat 'Vengeance brengt ongeëvenaarde actie en drama bij onze kijkers in januari. We zijn enthousiast dat we zo vroeg al tot een overeenkomst zijn gekomen met onze schrijvers en talenten zodat deze meteen weer aan de slag kunnen voor het derde seizoen.'

Spartacus wordt in Nederland uitgezonden op RTL 5.
Vorige aflevering
Victory
Victory
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Watcher
05 apr 2012 18:21 -
waarom staat is dit 3e seizoen hier niet op te vragen ?
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2