Spartacus: Blood and Sand

8.1 / 10
55 min
Actie, Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Spartacus krijgt derde seizoen

De Amerikaanse zender Starz heeft Spartacus voor een derde seizoen vernieuwd.

Starz gaf maandag aan dat de productie voor het nog titelloze derde seizoen begin volgend jaar in Nieuw-Zeeland van start gaat. 'De impact van Spartacus op de markt bij fans is onmiskenbaar. Er is een wereldwijde vraag voor een vervolg van deze epische vertelling', zegt Starz Media directeur Carmi Zlotnik in een persbericht.

De vernieuwing van de serie komt op de hielen van het nieuws dat de spin-off Spartacus: Vengeance op 27 januari 2012 van start gaat en een maand nadat serieproducer S. DeKnight een twee-jarig contract tekende. 'De studiobazen bij Starz zijn uiterst behulpzaam door ons creatieve vrijheid te geven waardoor we een verhaal in een rijke en gedurfde manier kunnen vertellen zodat het een ongekende stempel achterlaat bij de fans,' zei DeKnight.

Zlotnik voegde daar nog aan toe dat 'Vengeance brengt ongeëvenaarde actie en drama bij onze kijkers in januari. We zijn enthousiast dat we zo vroeg al tot een overeenkomst zijn gekomen met onze schrijvers en talenten zodat deze meteen weer aan de slag kunnen voor het derde seizoen.'

Spartacus wordt in Nederland uitgezonden op RTL 5.
Vorige aflevering
Victory
Victory
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Watcher
05 apr 2012 18:21 -
waarom staat is dit 3e seizoen hier niet op te vragen ?
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1