Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Liam McIntyre is de nieuwe Spartacus

De Australische acteur Liam McIntyre (foto) zal de rol van Spartacus op zich nemen in het nieuwe nieuwe seizoen wat in 2012 te zien zal zijn bij de zender Starz. De beslissing komt na een langdurig en moeizaam proces om een nieuwe hoofdrolspeler te vinden, nadat de ster Andy Whitfield het werk niet meer kon hervatten vanwege behandeling van kanker. Eerder deze maand had Starz besloten om verder te gaan met de serie en het aantal kanshebbers voor rol was geslonken naar 3.

"Aangezien niemand echt Andy kan vervangen, realiseerden we ons dat we in plaats daarvan een acteur moesten hebben die Spartacus kan leiden", zei Starz CEO Chris Albrecht in een verklaring.

De acteur, die onlangs nog te zien was in The Pacific van HBO, versloeg een veld van kanshebbers die Stephen Amell, Aiden Turner en Dominic Purcell inbegrepen. McIntyre verscheen ook in de Australische serie Neighbors and Rush.

Poll

Wat vind jij ervan dat Liam McIntyre de nieuwe Spartacus wordt?

Vorige aflevering
Victory
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

John Doe
Sander (gast)
18 jan 2011 13:29 -
Weet niet of ik hier nou zo blij mee moet zijn. Ik vind het jammer dat ze hem vervangen. Ze hadden of langer moeten wachten of moeten stoppen. Dit vind ik geen oplossing!
Gaat die Liam McIntyre nog een beetje trainen? ziet er niet echt breed uit ofzo...
Reageer
avatar_Maarten
18 jan 2011 14:39 -
We gaan het zien of hij het gaat redden, hij mag inderdaad wel direct beginnen met de sporten!!
Reageer
John Doe
Ariaan (gast)
04 feb 2012 02:50 -
Zit er nu naar te kijken, maar hij kan Andy inderdaad niet vervangen. Erg jammer, maar ik ben anderzijds ook erg benieuwd naar het verhaal.

Tevens mag Liam wel flink trainen, want hij heeft kwabbers aan z'n beentjes en armpjes :P
Reageer