Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen besteld voor Spartacus: Blood and Sand

De Amerikaanse zender Starz, wat de serie uitzend in Amerika, heeft vandaag bekend gemaakt dat er nog een seizoen zal komen van Spartacus: Blood and Sand. Zoals eerdere medeling, zal hoofdrolspeler Andy Whitfield niet terug keren in de serie vanwege zijn kanker behandeling. De opnames van het nieuwe seizoen moeten in april 2011 beginnen, Starz is druk opzoek naar een nieuwe hoofdrol speler. CEO van de zender zei "We hebben er veel vertrouwen in dat we de juiste persoon vinden om de hoofdrol op zich te nemen, natuurlijk weten wij ook dat Andy Whitfield niet te vervangen is." Hoewel er nog geen vervanger is gevonden behoren Aiden Turner, Liam McIntyre en Stephen Amell tot de favorieten.

Naar verwachting zal het nieuwe seizoen uitgezonden worden begin 2012. Het nieuwe seizoen zal zich afspelen in een nieuwe omgeving en met nieuwe personages. Volgens producent Rob Tapert betekent dit dat de fans een andere kijk op het karakter van Spartacus zullen krijgen. "Het nieuwe seizoen zal niet meer plaats vinden in het Ludus. Het is een andere wereld en er zal genoeg te vertellen zijn" zegt Tapert.

Vanwege de kanker behandeling van Andy Whitfield komt er eerst een 6 delige Prequel van Spartacus. De prequel speelt zich 5 jaar voor het eerste seizoen af. Deze zal op 21 januari 2011 van start gaan in Amerika.

Poll

Wie vind jij dat de nieuwe hoofdrolspeler moet worden van het nieuwe seizoen Spartacus: Blood and Sand?

Vorige aflevering
Victory
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Maarten
13 jan 2011 10:48 -
Niemand kan Andy Whitfield vervangen!!!!
Reageer
avatar_JanPieter
13 jan 2011 11:19 -
@Maarten Daar ben ik het helemaal mee eens.. Maar goed ze gaat het toch doen, laat dan Aiden Turner het maar zijn.. Die lijkt er nog het meest op.
Reageer
avatar_Maarten
13 jan 2011 15:41 -
@JanPieter Ik vind dat ze gewoon moeten wachten tot dat hij beter is. Als dit het einde van Spartacus zal betekenen, dan is dat maar zo. Denk namelijk niet dat dit de serie goed zal doen
Reageer
John Doe
remco (gast)
15 jan 2011 18:25 -
ik vind het onzin zoiezo moeten ze geen 2de seizoen maken het einde van seizoen 1 was ook het einde en daar hadden ze het bij moeten laten persoonlijk kijk ik niet naar de serie heb hem ook nog nooit gevolgt maar toen de finale uitgezonden werd wou ik hem toch even zien echt letterlijk een bloedbad.
Reageer
avatar_TheShepherd
18 jan 2011 09:09 -
Het is Liam McIntyre geworden volgens TheWrap.com bron: http://www.thewrap.com/deal-central/column-post/liam-mcintyre-replace-andy-whitfield-starzs-spartacus-23973
Reageer
avatar_anonymous
18 jan 2011 10:58 -
@TheShepherd Bedankt voor het melden. Nieuwsbericht staat online :)
Reageer