Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Titel en informatie over prequel van Spartacus bekend

De Amerikaanse zender Starz is druk bezig de cast en het verhaal voor de prequel van Spartacus. De prequel krijgt de naam "Gods of the Arena".

Drie Australische acteurs zijn toegevoegd aan de cast. Waaronder Dustin Clare (foto) die de hoofdrol krijgt. Dusting Clare is onder anderen bekend van de series "Underbelly" "Satisfaction" en "McLeod's Daughters". Clare zal de rol van Gannicus opzich nemen. Gannicus is de kampioen van de gladiatoren in het huis van Batiatus voordat Spartacus er was.

Spartacus ster Andy Whitfield, die een voor onbepaalde tijd rust moest nemen naar dat er kanker werd geconstateerd, zal kort te zien zijn in "Gods of the Arena". De dokters maakten bekend dat Andy Whitfield weer fit genoeg is om weer aan het werk te gaan.

De opnames van "Spartacus: Gods of the Arena" zal volgende maand beginnen en zal in januari te zien zijn op de Amerikaanse zender Starz. Het tweede seizoen van "Spartacus: Blood and Sand" met ster Whitfield zal direct na de opnames van "Gods of the Arena" worden opgenomen. Het tweede seizoen zal later in 2011 op de tv verschijnen. Hoeveel afleveringen het tweede seizoen zal bevatten is onbekend.

Starz heeft ook Jaime Murray en Marisa Ramirez aan de cast van spartacus toegevoegd. Jaime Murray, bekend van "Dexter", zal de rechterhand zijn van Batiatus. Marisa Ramirex, bekend van "Mental" en "General Hospital", zal de rol vervullen van een slavin.

In "Gods of the Arena" zal Batiatus (John Hannah) nog niet de leiding hebben over de gladiatoren. Gannicus is de kampioen van de gladiatoren in de Ludus, maar het huis van Batiatus heeft nog niet genoeg rechten om te vechten voor het kampioenschap. Gannicus zal daar verandering in gaan brengen.
Vorige aflevering
Victory
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Dennis
20 jul 2010 09:05 -
Mooi dat Andy Whitfield weer fit is en aan het werk kan! Want fans willen hem als Spartacus en niemand anders...
Ben benieuwd naar Gods of the Arena maar duurt nog wel te lang!!
Reageer
avatar_Martijno
21 jul 2010 10:23 -
Januari pas?? Damn... duurt lang!
Reageer