Southland

7.9 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Southland krijgt een vierde seizoen

Southland krijgt een vierde seizoen, dit maakte TNT afgelopen dinsdag bekend. Het vierde seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen.

“John Wells, Chris Chulack en hun teams creëerde een briljante achtbaan dit seizoen met talloze geweldige scènes en onvergetelijke karakters” dit zei Michael Wright, executive vice president en hoofd van de programmering voor TNT in een verklaring.

Het eerste seizoen van Southland werd uitgezonden bij NBC. Het netwerk bestelde een tweede seizoen maar annuleerde de serie voordat de zesde aflevering was uitgezonden. NBC kocht de overige afleveringen en bestelde een derde seizoen dat eindigde op 8 maart.
Vorige aflevering
Reckoning
Reckoning
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
Gisteren, 12:57
FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Gisteren, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
vrijdag, 09:00
1