Southern Charm New Orleans

7,0 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
7,0 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2018 - heden
NetwerkBravo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Bravo
Southern Charm New Orleans is een Amerikaans realityprogramma van de zender Bravo. De serie ging in première op 15 april 2018.

De muziek en het ritme van Bourbon Street vervagen als kijkers een kijkje nemen in de exclusieve gemeenschap van rijkdom, rijke cultuur en diepe tradities. "Southern Charm New Orleans" volgt een elitecirkel van vrienden die zijn geboren in prominente families en die ervoor kiezen om een ​​levensstijl van New Orleans vol weelderige feesten en exclusieve uitnodigingen te leven - maar onder de glitter en glamour kunnen geheimen de fundering rocken van sommige van deze vriendschappen. Doe mee met het feest in een stad met een diepe culturele geschiedenis terwijl deze vrienden hartzeer, zakelijke en persoonlijke levens en eindeloze feesten navigeren.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Southern Charm New Orleans.
Southern Charm New Orleans