South Park

8.2 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
anonymous geeft "South Park - Seizoen 15" een 0.
Geschreven door anonymous op 5 november 2012.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

South Park - Seizoen 15

Na vijftien jaar is het moeilijk om nog origineel uit de hoek te komen. South Park heeft daarom sinds jaar en dag onderwerpen die in het nieuws staan. Van de iPad tot het roddelcircuit en Aspergers, het wordt allemaal aangekaart.

Maar wat het 15e seizoen als mijlpaal zo memorabel maakt, zijn de middelste twee afleveringen. In een ultieme zelfreflectie van de makers wordt Stan (eindelijk) ouder en begint hij steeds meer dingen te zien als "shit". Alles om hem heen begint hetzelfde te worden en hij ziet door de shit het bos niet meer. Niet ongelijk aan critici die zeggen dat na vijftien seizoenen South Park niets meer te zeggen heeft. En dus hebben de makers twee iconische afleveringen neergezet die de toon van de serie integraal veranderen. Maar wees gerust, dit is nog steeds de serie die anderhalf decennia geleden iedereen shockeerde.
Want ook seizoen vijftien is een groffe, onbeschaamde parodie op de maatschappij. Verwacht meer poep- en plashumor, nieuwe scheldwoorden, belachelijke situaties en pijnlijk eerlijke visies. Na zoveel jaar produceert South Park nog dezelfde, oh zo vermakelijke, shit.
Volg South Park
Vorige aflevering
Christmas Snow
Christmas Snow
23x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Little Fires Everywhere - Seizoen 1

8.5

White House Farm - Seizoen 1 (DVD)

7.5

FBI: Most Wanted - Seizoen 1

5.5

W glebi lasu (The Woods) - Seizoen 1

7.5

La Casa De Las Flores - Seizoen 3

8

Penny Dreadful: City of Angels - Seizoen 1 (eerste zes afleveringen)

5