South Park

8.1 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

South Park binnenkort bij Netflix

Het lijkt erop dat Netflix binnenkort de uitermate populaire en langlopende animatieserie South Park voor de Nederlandse fans gaat streamen.

Het antwoord op de vraag op Twitter van een fan: “Zijn jullie van plan om net als UK (Verenigd Koninkrijk), South Park naar Netflix te halen?” was: ja. De vraag is alleen wanneer. Maar het geweldige nieuws voor de South Park fans betekent wellicht dat net als in de UK de Comedy Central-serie al vanaf 27 september 2019 te zien zal zijn in Nederland.

Het is niet de eerste keer dat Netflix reageert via Twitter over de komst van series bij de streamingdienst. Al eerder gebeurde dat met The Walking Dead en Glee. De tweet van Netflix UK en Ierland vertelde het volgende: “Oh My god, ze hebben Kenny vermoord zetten South Park op Netflix. Het komt naar de UK/IE op 27 september. – Seizoen 1, - Seizoen 18 – 21, Een collectie van top afleveringen inclusief kritisch toegejuichte afleveringen, fan favorieten en andere gekozen door de bedenkers.”

En dat is iets wat niet snel gebeurt bij de streamingdienst, niet alle seizoenen gaan streamen. Vermoedelijk heeft dat te maken met de aankoopsom en de populariteit van de seizoenen en afleveringen. Netflix heeft de datum van 27 september nog niet bevestigd.

Een opmerkelijk detail is dat Amazon in het Verenigd Koninkrijk 21 seizoenen van South Park aanbiedt. De aankondiging van Netflix bleef niet onopgemerkt en Amazon kwam met de volgende tweet: *Professor Chaos lacht* “Wanneer je vier seizoenen van South Park hebt. – Wanneer je 21 seizoenen van South Park hebt.”

Helaas is South Park niet in Nederland te zien bij Amazon. Hieronder kun je een komische video bekijken van 20 jaar South Park.

Vorige aflevering
Let Them Eat Goo
23x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karzal
18 sep 2019 11:09 -
Op zich niet echt nodig.... je kon altijd al gratis south park stremmen op de eigen website...
Reageer

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
6