Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Animatieserie South Park krijgt drie nieuwe seizoenen

South Park is een Amerikaanse animatieserie van de zender Comedy Central. De serie is al te volgen sinds augustus 1997 en tot nu toe zijn er 297 afleveringen verschenen.

De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier boezemvrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman uit South Park, een fictief dorpje in de staat Colorado. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de Amerikaanse samenleving, beroemdheden en onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilmserie is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

Op 25 september gaat het 23e seizoen van South Park van start. En daar blijft het niet bij. Comedy Central heeft de animatieserie van Trey Parker en Matt Stone met nog drie seizoenen verlengd. Elk seizoen zal bestaan uit tien afleveringen. ‘We schoten helaas tekort in onze pogingen om onze serie gecanceld te krijgen', lieten Parker en Stone weten, verwijzend naar hun ironische #cancelSouthPark actie van vorig seizoen. 'Gelukkig krijgen we daar de komende jaren opnieuw de kans toe'. De serie is in Nederland alleen te volgen op televisie bij Comedy Central, er is geen streamingdienst die South Park aanbiedt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Spring Break
Spring Break
26x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
South Park