South Park

8.2 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

South Park krijgt er drie seizoenen bij

Precies op het moment dat de meeste fans begonnen te twijfelen aan de toekomst van South Park, heeft Comedy Central bekend gemaakt dat er wederom drie nieuwe seizoenen van de populaire serie bij zullen gaan komen.

Deze verlenging houdt in dat South Park tot en met 2016 op TV zal zijn, op dat moment met een 20e seizoen.
Vorige aflevering
Christmas Snow
Christmas Snow
23x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
06 aug 2013 16:38 -
Awesome
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
1
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
dinsdag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
dinsdag, 12:00