South Park

8.2 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum seizoen 26 voor South Park

Comedy Central heeft februari vastgesteld voor de start van seizoen 26 van South Park, de Emmy- en Peabody-winnende animatieserie, bedacht door Trey Park en Matt Stone.

Het nieuwe seizoen zal ook internationaal uitrollen op Comedy Central gedurende 2023. Nieuwe afleveringen zullen na de première op woensdag 8 februari in HD te streamen zijn op SouthPark.cc.com, CC.com en de Comedy Central App.

Afgelopen zomer vierde Comedy Central het zilveren jubileum van de langstlopende scriptserie op de kabel met South Park: The 25th Anniversary Concert. Het concert, gefilmd in Red Rocks Park and Amphitheatre, met Park en Stone, Primus en Ween met een speciaal optreden van leden van de band Rush, ging in première op 13 augustus 2022, vijfentwintig jaar na de dag dat de serie in première ging op Comedy Central. Het is momenteel beschikbaar op Paramount+.

South Park

Parker en Stone's enorme deal met MTV Entertainment Studios (oorspronkelijk bij ViacomCBS) omvat een verlenging van South Park op Comedy Central tot 2027 en een ongekende 30e seizoen van de serie. Naast de verlenging van de serie omvat de deal veertien originele South Park-voor-streaming evenementen exclusief voor Paramount+, waaronder South Park: The Streaming Wars Parts 1 & 2, South Park: Post Covid en South Park: Post Covid: The Return of Covid. De serie heeft tot nu toe vijf Emmy Awards gewonnen en een George Foster Peabody Award.

South Park wordt geproduceerd door Parker en Stone, samen met Anne Garefino en Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell, Jack Shia, Vernon Chatman, Daryl Sancton, Giancarlo Ganziano, John Hansen, David List, Mark Munley, Nate Pellettieri, Greg Postma, Lydia Quidilla, Wonnie Ro, Jenny Shin, Keo Thongkham zijn producenten en Chris Brion is de Creative Director van South Park Digital Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Spring Break
Spring Break
26x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
South Park