Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

South Park vernieuwd met drie seizoen

De South Park-fans kunnen nog minstens vier jaar langer genieten van de animatieserie, de serie is vernieuwd tot het dertigste seizoen.

Naar verwachting start het 24ste seizoen van South Park dit jaar nog. In 2019 werd South Park vernieuwd tot het 26ste seizoen, Comedy Central bestelde destijds drie seizoenen. Het netwerk heeft nu hetzelfde gedaan. South Park krijgt er nog een 27ste tot en met 30ste seizoen. MTV Entertainment Studios heeft een deal gesloten met de makers Trey Parker (That's My Bush!) en Matt Stone (That's My Bush!), waardoor zij nog tot minstens 2027 blijven plakken.

Naast de vernieuwing van de serie heeft Paramount+ veertien South Park films besteld. De films zullen te bekijken zijn bij de streamingservice. De eerste twee zullen dit jaar al verschijnen. South Park ging in 1997 in première bij Comedy Central en draait om de surrealistische avonturen van vier boezemvrienden. Stan, Kyle, Kenny en Cartman komen uit South Park, een fictief dorpje in de staat Colorado.

Vorige aflevering
Spring Break
Spring Break
26x06
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_seriefan90
19 aug 2021 12:36 -
er moet echt eens een eind komen aan deze onzin.
Reageer
avatar_BlackBiker
19 aug 2021 13:42
Haha, smaken verschillen :-)
Ik vind ze nog steeds bij vlagen briljant en als ik er per ongeluk langs switch, op Comedy Central, blijf ik eigenlijk altijd wel hangen.
Maar ook ik vraag me wel eens af hoe lang ze nog origineel kunnen blijven. Gaat de komende vier jaar een uitdaging worden die ik graag ga volgen.
Reageer
South Park