South Park

8.2 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het 23ste seizoen van South Park

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het 23ste seizoen van South Park. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

South Park
In het hilarische 23ste seizoen van South Park verkennen Stan, Kyle, Cartman, Kenny en Randy de wonderen van het menselijke bioom, pakken ze de gevolgen van immigratie aan en worden ze verbannen uit China.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Stemacteurs: Trey Parker, Isaac Hayes, Matt Stone, Jennifer Howell en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 16 september 2020
Consumentenadviesprijs: € 20,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van South Park:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

South Park heeft een record behaald en staat daarmee in het Guiness Book of Records. Maar met wat hebben ze het record behaald?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Christmas Snow
Christmas Snow
23x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00