Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

22 seizoenen South Park binnenkort op Amazon Prime Video

Alle seizoenen, op het meest recente seizoen na, van South Park verschijnen over een aantal dagen bij Amazon Prime Video.

De serie ging 13 augustus 1997 in première en telt ondertussen al 23 seizoenen. Er komen er meer, want Comedy Central bestelde vorig jaar weer drie nieuwe seizoenen. Vanaf 9 september zijn het eerste seizoen tot en met het 22ste seizoen van South Park te zien bij Amazon Prime Video. Bij Amazon Prime Video is dan alleen het 23ste en meest recente seizoen van South Park nog niet te bekijken. Het eerste seizoen en het zeventiende tot en met twintigste seizoen zijn al te bekijken op Netflix. Daarnaast biedt Netflix ook 'De beste afleveringen van South Park' aan.

De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier boezemvrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman uit South Park, een fictief dorpje in de staat Colorado. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen.


South Park
Vorige aflevering
Spring Break
Spring Break
26x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
South Park