Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

South Side krijgt premièredatum en trailer

Comedy Central, het nummer één merk in komedies, heeft aangekondigd dat de nieuwe gescripte serie South Side in juli in première zal gaan. Ook hebben zij een trailer vrijgegeven.

South Side is geschreven door hoofdrolspelers Bashir Salahuddin (GLOW) and Diallo Riddle (Marlon). Ook zullen zij samen met Michael Blieden uitvoerend produceren. De ambitieuze gescripte komedieserie is gesitueerd in Englewood aan de zuidkant van Chigaco. South Side volgt twee vrienden die pas zijn afgestuurd bij het gemeente college – ze zijn dus klaar om de wereld te veroveren. Maar tot ze de wereld hebben veroverd zitten ze vast bij Rent-T-Own. Ondanks dat er vele obstakels worden opgegooid zijn de vrienden en hun collega’s vastbesloten om hun dromen waar te maken.

Video on youtube


Naast Salahuddin en Diallo Riddle spelen ook Sultan Salahuddin en Chandra Russell een belangrijke rol. In het eerste seizoen spelen onder anderen Lil Rel Howery, Nathaniel ‘Earthquake’ Stroman, Jeff Tweedy, LisaRaye McCoy, Kel Mitchell en Ed Lover gastrollen. De komedieserie zal op woensdag 24 juli 2019 om 22.30 van start gaan bij Comedy Central. Of de serie ook naar Nederland komt is nog niet bekend gemaakt.

Is South Side een serie die je aanspreekt?

Vorige aflevering
Littlepalooza
Littlepalooza
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
South Side