Soulmates

6.5 / 10
40 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Trailer voor eerste seizoen Soulmates

AMC heeft een trailer uitgebracht voor de Amerikaanse anthologieserie Soulmates. De serie gaat 5 oktober van start en is al vernieuwd met een tweede seizoen.

De nieuwe serie Soulmates is geschreven door Will Bridges (Stranger Things) en Brett Goldstein (Ted Lasso) en gaat 5 oktober in première bij AMC. Het netwerk heeft nu een trailer uitgebracht van het eerste seizoen van de anthologieserie. Ondanks dat de serie nog in première moet gaan, heeft AMC de serie al wel vernieuwd met een tweede seizoen. Bekijk de trailer van het eerste seizoen hier onder.Soulmates speelt zich vijftien jaar in de toekomst af, waar de wetenschap een plaats heeft bereikt waar ze kan onthullen wie ieders zielsverwant is. Het eerste seizoen bestaat uit zes aflevering, elk van de afleveringen vertelt een nieuw verhaal, met nieuwe personages. De rollen in Soulmates worden onder andere vervult door Sarah Snook (Succession), Kingsley Ben-Adir (The OA), David Costabile (Billions), Sonya Cassidy (Lodge 49) en Charlie Heaton (Stranger Things). Soulmates wordt ook wel omschreven als een kruising tussen Black Mirror en Modern Love.
Vorige aflevering
The (Power) Ballad of Caitlin Jones
The (Power) Ballad of Caitlin Jones
01x06
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00