Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBC vernieuwd comedyserie Son of a Critch met een derde seizoen

De Canadese comedyserie Son of a Critch heeft van CBC groen licht gekregen voor een derde seizoen voordat het tweede seizoen volledig is uitgezonden.

Volgens CBC is het tweede seizoen, dat volgende week afloopt, de meest bekeken Engels-Canadese comedyserie en het meest bekeken programma bij 18-49-jarigen.

De serie wordt geproduceerd door Schitt's Creek's Andrew Barnsley en gemaakt door Mark Critch, die een gefictionaliseerde versie van zichzelf speelt gebaseerd op zijn bekroonde memoires, met schrijver Tim McAuliffe (The Office).

Son of a Critch

De serie vertelt het verhaal van de elfjarige Mark die volwassen wordt in St. John's, Newfoundland in de jaren tachtig, een jongen die van binnen veel ouder is dan zijn elf jaar - hij gebruikt komedie en zelfspot om vrienden te winnen en contact te maken met de kleine verzameling mensen in zijn beperkte wereld.

Het filmen van het derde seizoen begint deze zomer in Newfoundland.

"Ik ben vereerd dat zulke getalenteerde mensen mijn levensverhaal op het scherm brengen," zei Critch. "Het is een genot om elke dag aan het werk te gaan. Ik ben zo blij dat hun harde werk wordt erkend."

De serie wordt geproduceerd door Critch, McAuliffe, Barnsley en Allan Hawco. Renuka Jeyapalan, Perry Chafe en Anita Kapila fungeren als co-producenten. Son of a Critch wordt geproduceerd door Project 10 Productions en Take the Shot Productions in samenwerking met CBC en Lionsgate Television. Lionsgate verzorgt de wereldwijde distributierechten buiten Canada.
Video on youtube
Vorige aflevering
Forever Young
Forever Young
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Son of a Critch