Somewhere Between

7.4 / 10
45 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min20172017 (Beëindigd)
Genres:DramaThriller
Netwerk:ABC
Somewhere Between is een Amerikaanse thriller van de zender ABC. De serie ging in première op 24 juli 2017.

Somewhere Between draait om Laura Price. Ze is niet gek; ze weet dat haar dochter Serena vermoord gaat worden. Ze weet niet wie de moordenaar is of waarom ze vermoord gaat worden, maar ze weet exact wanneer het gaat gebeuren, waar en hoe. Ondanks dit alles, al haar pogingen om haar dochter Serena veilig te houden, faalt ze. En Serena’s vastgestelde verschrikkelijke lot zorgt dat ze direct op het pad komt van de moordenaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Somewhere Between - Eerste aflevering

6

Nieuws (9)

Al eerder bracht MijnSerie een lijst uit van alle series die door de grote vijf (ABC, CBS, FOX, The CW en NBC) waren gecanceld, vernieuwd of nieuw waren. We hebben een update van deze lijsten.
25 jul 2018
2
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 30 oktober tot en met 5 november voor je op een rijtje gezet. Weetjes Apple TV...
6 nov 2017
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
27 sep 2017

Populaire reacties (2)

7
12 okt 2018
Een lekkere wegkijkserie. Niet te zwaar, spannend genoeg en suspense. Het start met een beetje sf/onnatuurlijke verschijnsel. Maar dat zet zich in deze miniserie verder niet voort. Een klein beetje over de top. Maar ik heb mij er niet aan gestoord. Een dikke 7.
3
07 sep 2017
1 van de slechts geschreven series die ik gezien heb. Sommige dialogen zijn zo dom en nep. Ook het acteerwerk van de hoofdrolspelers is erg matig. De enige die een beetje overtuigend is, is Aria Birch, die de rol van Serena Price speelt. Het concept klonk best interessant, maar de uitwerking is tot nu toe erg boring, cliché en soms erg onrealistisch (zoals ik al had beschreven bij aflevering 3). Ik kijk het af om te zien hoe ze het seizoen afronden, maar ik verwacht (en hoop) een keiharde cancel..

Vergelijkbare series

The Sinner
2 stemmen
Alias Grace
2 stemmen
You
2 stemmen
Bodyguard
2 stemmen
Dexter
1 stem