Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Somebody Somewhere vernieuwd met een derde seizoen door HBO

HBO heeft de veelgeprezen comedyserie Somebody Somewhere vernieuwd met een derde seizoen.

Somebody Somewhere, gecreëerd door Hannah Bos en Paul Thureen, is geïnspireerd op het leven van komiek en zangeres Bridget Everett en speelt zich af in haar geboortestad Kansas. De serie volgt Sam (gespeeld door Everett), een echte Kansan aan de oppervlakte, maar, onder alles, worstelend om te passen in de stad. Ze worstelt met verlies en acceptatie, maar zingen is Sam's redding.

Het leidt haar op een reis om zichzelf te ontdekken en een gemeenschap van buitenstaanders die er niet in passen, maar niet opgeven, om te laten zien dat het vinden van je mensen, en het vinden van je stem, mogelijk is. Waar dan ook. Ergens. Seizoen twee herinnert ons eraan dat families moeilijk zijn, zelfs de leuke. Sam en Joel (Jeff Hiller) hebben een comfortabele routine opgebouwd. Maar niets blijft voor altijd hetzelfde.

13624 Somebody Somewhere foto

De cast bestaat verder uit Jeff Hiller (Joel), Mary Catherine Garrison (Tricia), Murray Hill (Fred Rococo), Jane Brody (Mary Jo), Mercedes White (Tiffani), Kailey Albus (Shannon), Meighan Gerachis (Irma), Tim Bagley (Brad), Jennifer Mudge (Susan) en Barbara Robertson (Darlene).

"We zijn verheugd om het derde seizoen van het eerlijke en impactvolle Somebody Somewhere aan te kondigen," zegt Amy Gravitt, EVP HBO en Max Comedy Programming. "Niets laat ons zo glimlachen als deze serie, die ons er steeds aan herinnert dat het leven bestaat uit de kleine momenten, dat familie gekozen kan worden en dat dromen geen deadlines hebben."

Het eerste seizoen van Somebody Somewhere, van Mighty Mint en Duplass Brothers Productions, was een AFI Television Program of the Year en Peabody Awards genomineerde van 2022.

Somebody Somewhere is mede bedacht en uitvoerend geproduceerd door Bos en Thureen, met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Everett, uitvoerend geproduceerd door Carolyn Strauss voor Mighty Mint, Jay Duplass, Mark Duplass en Mel Eslyn voor Duplass Brothers Productions, en Tyler Romary. Shuli Harel is producent. De serie is geschreven door Hannah Bos, Paul Thureen, Bridget Everett, Rachel Axler en Lisa Kron, en geregisseerd door Jay Duplass, Robert Cohen en Lennon Parham.
Video on youtube
Vorige aflevering
To Ed
To Ed
02x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Somebody Somewhere