Solos

-
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor nieuwe Amazon anthologieserie Solos

Solos is een nieuwe serie die zich focust op de verschillende aspecten van de mensheid.

Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens en Constance Wu zullen te zien zijn in het eerste seizoen die zeven aflevering telt.

De zevendelige anthologieserie verkent de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheden van wat het betekent om mens te zijn. De serie omvat ons heden en onze toekomst en laat zien dat we zelfs tijdens onze meest geïsoleerde momenten allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring.

Deze karakter gestuurde verhalen beweren dat we zelfs tijdens onze meest ogenschijnlijk geïsoleerde momenten, in de meest uiteenlopende omstandigheden, allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring. Amazon Studios Solos wordt geproduceerd door Weil en Laura Lancaster met Pixie Wespiser als producer. Weil maakt zijn regiedebuut met drie afleveringen. Sam Taylor-Johnson regisseert en produceert twee afleveringen. Andere directeuren zijn onder meer Zach Braff en Tiffany Johnson.

Op 21 mei zal Solos in première gaan bij Amazon Prime Video in Amerika.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00