Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

So You Think You Can Dance (NL/BE) 18 februari terug bij RTL5 en VTM

De populaire danswedstrijd van RTL5 en VTM zal op woensdag 18 februari terugkeren met het zevende seizoen. Er is in België en Nederland nog danstalent genoeg om nog een seizoen te rechtvaardigen. De danswedstrijd, die in 2013 werd gewonnen door modern danser Danny Boom, heeft een paar veranderingen in petto voor de kijkers die de show al langer volgen.

Zo zal ballroomdanseres Euvgenia Parakhina in de jury vervangen worden door choreografe Min Hee Bervoets. De andere juryleden zijn Jan Kooijman, Ish Ait Hamou en Dan Karaty. Op het toneel heeft er ook een wijziging plaatsgevonden. Presentator Dennis Weening zal tot aan de liveshows gezelschap krijgen van Eline de Munck die daarna het stokje weer terug geeft aan An Lemmens. Eline neemt het even over van An omdat die met zwangerschapsverlof is.

Eline De Munck: “Ik ben enorm blij dat ik An mag vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof en het voortraject van So You Think You Can Dance van haar mag overnemen. Ik kijk er naar uit om samen met Dennis de kandidaten op te vangen tijdens de audities en de bootcamp. De opnames starten binnenkort, dus: bring it on!”

An Lemmens: “De wekelijkse liveshows van SYTYCD zorgen elk weekend weer voor een enorme adrenalinerush zowel bij de dansers zelf, als bij ons: de jury en presentatoren. Ik kijk er dus opnieuw, ondertussen voor de 6e keer, enorm naar uit om onze dansers samen met Dennis doorheen de gierende zenuwen en ongelooflijke ervaring van de liveshows te loodsen.”

De opnames van de audities zijn al in december begonnen en voor de bootcamp zullen de kandidaten naar Ierland gaan. In het voorjaar (waarschijnlijk zal de finale op 22 april worden uitgezonden) zullen de kandidaten en de kijkers weten wie de zevende editie van So You Think You Can Dance (NL/BE) heeft gewonnen.

Dan Karaty
Vorige aflevering
Finale
Finale
07x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
18 feb 2015 10:15 -
In Belgie is het afgelopen zondag al geweest.
Reageer
avatar_Mandy1966
18 feb 2015 10:49
Helaas was dat niet bekend toen dit nieuwsbericht werd geschreven ;-)
Reageer
So You Think You Can Dance (NL/BE)